Napisano 29 Październik 200519 l Witam, mój pierwszy modelik który pokazuje na forum. Jeszcze jest to wipek ale mam nadzieje że uporam się z włosami relaxem i detalami w przyszłym tygodniu. Max4 – standard – ale kończyć już go będę na siódemce. Pozdro
Napisano 29 Październik 200519 l witam , bardzo ladny poczatek :) podoba mi sie model , powodzenia z texturkami etc.
Napisano 29 Październik 200519 l Ładnie jak na ludzia, który stawia początki w maxie. Z tyłu jednak jest troche takie...hm... dziwne? Widać łączenie z tyłu głowy, a poza tym plecy powinny być gładkie. Zresztą chyba sam to widzisz. Czekam na kolejne upy ;) Powodzenia
Napisano 29 Październik 200519 l Autor hmm... w sumie w maxie siedze od 2001,, - modelik tak wygląda bo w tej postaci powstał w dzisiaj >:) - - - Dzieks koniu,,
Napisano 30 Październik 200519 l SUPER! Kosmoski o nazwisko na końcu filmu się nie martw bo JEST TO OCZYWISTE odezwij się na GG 8191656 a obgadamy detale TRZYMAJ SIĘ I CZEKAM NA ODZEW :)
Napisano 30 Październik 200519 l łłaaddnnee :) nawet dobrze zachowane proporcje...tylko gdzie jest pępek? lool ^^ ale tak w sumie to sie podoba :D
Napisano 1 Listopad 200519 l fajne bardzo fajne i witam. Może bluzka bowinna być troche... grupsza ;DD i spudnica za bardzo wygładzona jest WIEDZIAŁEŚ KIEDYŚ TAKĄ SPUDNICE? przeciesz trzeba byją z 5 godzin prasować! i to musiala by byc satyna a na to nie wygląda bo satyna jest pomarszczona ;D hehe ale lepiej ja troszeczkę pomarszcz
Napisano 1 Listopad 200519 l Autor Hmm... model chyba taki gładki zostanie – być może będę miał okazje skorzystać z zbrusha to wtedy zrobie normalbumpa na te fałdy itp. – a pyzatym to na razie początek – musze jeszcze zrobić włosy i pępek :)
Napisano 1 Listopad 200519 l Panie Kosmoski generalnie to niepodoba mi sie przednia, gorna czesc korpusu... pamietasz holokaust??No to ona ma taka zapadnieta klate :P W ogole niema zaduzej glowy tylko ma zamaly korpus :D ( i niechodzi mi tu o cycki )Myslalem ze lubisz kobiety pelne a ty wyskakujesz z taka chudzinka :P Acz kolwiek (!) pragne zwrocic uwage kolegow (miejmy nadzieje :P) forumowiczow na trod wlozony w wykonanie trepow...oczywiscie ja sie nieznam i tylko tak sobie gadam od to pisze zeby miec pierwszy post na forum :P a człowiek pracowity jest jak widac i beda z niego ludzie ^^ twoja dewiza powinno byc haslo: "dajcie mi ludzi i sprzet a wykonam kazda robote "... Nie no joke tak na serio to to ta klatka piersiowa jest jakas chuda i tyle... narazie :P
Napisano 13 Listopad 200519 l Autor Przyszła pora na mały update... >>>Tylko zaznaczam że te modele są nadal wipkami, więc niepastwić sie zbytnio_ :)
Napisano 13 Listopad 200519 l gdyby zechciało ci się upiększyć troskę siatkę to i model by się troszkę wyostrzył ;] chaotyczna topologia mająca niewiele wspólnego z bryłą ... właściwie cały model troszkę z grubsza ciosany, ja bym go jeszcze troszkę pomęczył
Napisano 14 Listopad 200519 l modelik bardzo fajny dlonie chyba wziete od innego modelu ale pewnie sie myle, co do twarzy to poszedl bym chyba bardziej w strone gladkosci, moze dlatego ze bardziej takie linie mi sie podobaja ;)
Napisano 14 Listopad 200519 l Kolega chyba szkicuje po modelu zaimportowanym, w sumie zapowiada się fajnie tylko było by miło napisać coś o historii modelu. Pozdrawiam,
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor Model może wyglądać trochę znajomo bo referki do tej postaci robiłem sobie w pozerze. dłonie i stopy powstawały w lightwavie high poly które niestety mi się zamieniło do mesha przy exporcie – może jak będę miał czas to zrobie je od nowa. Ale to nadaj jest work In progres więc niewykluczone że się dużo zmieni. pozdro
Napisano 14 Listopad 200519 l kurcze no ja nie wiem moze sie myle skoro nikt na ot jeszcze nie zwrocil uwagi ale mi sie wydaje ze cos z ramionami jest nie dokonca ok jakgdyby byly zabardzo odychone na boki. ladne dlonie pozdrawiam shi
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor ano w sumie,, ale myśle że jak zrobie szkielet i zanimuje to to zniknie,, chyba :|