illy Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Nasuwa mi sie idea zrobienia w dziale "3d studio" albo podobnym [rzyklejonego watku gdziemozna by wrzucac tutoriale. ostatnio pojawily sie dwa nowe w dzialach jakby "dziwnych", mozna by przykleic watek, ktory bylby moderowany, i za kazdym razem jak ktos wrzuci tutorial, moglby on byc poddany dyskusji typu co zmienic, czy sie nada itd. Po calej weryfikacji. watek bylby czyszczony i dod nowa ;D nastepny tutorial. Wiem ze nie brzmi to zbyt jasno ale domyslicie sie o co chodzi. Nie mowie o osobym dziele ale miejscu gdzie mozna by komentowac wartosc tutoriala
Kuciel Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 hmm w sumie dobry pomysl ale czy za kazdym razem wszyscy nie beda twierdzic rzeczy typu : dodaj jeszcze to i to i tamto i jeden tutek w koncu sie w cala encyklopedie zamieni... hehe :)
illy Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 raczej chodzi mi o poprawki i wyszukanie bledow
polka dot Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 mi sie podoba, moznaby robic rozne czesci tutka w jednym wątku np jak nissan na cg costam pozdro dobre illy buty.. :(
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 tak jak hindus popieam ale uważam że zdechnie po pierwszym tutku
illy Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 illy buty.. :( http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=290417&postcount=976
sloneczny_karuch Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 mi ten pomysl sie podoba, a tak na marginesie to powtarzaja sie tutki w tutorialach(konkretnie chodzi o "oczy") - no i wogole to teraz profesjonalnie wyglada nowa stronka z tutami tylko sie trudniej szuka :/ tak...nudzi mi sie :P
JunioR Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 pomysł fajny, tylko jestem ciekawy ile to pociągnie, ale ja jestem zawsze dobrej myśli więc trzymam za to kciuki :)
Shogun 3D Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 Była taka piosenka Rodowiczówny, w której refren brzaczynał się od słów: "Ale to już było". Otóz faktycznie to już było TUTAJ
illy Napisano 4 Listopad 2005 Autor Napisano 4 Listopad 2005 Przeciez tam chodzi o linki do tutoriali a tutaj o wrzucaniu tutoriali przetlumaczonych/napisanych do oceny i wyszukania bledow. Czy moze ja juz na oczyw nie widze
Shogun 3D Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 No, skoro tak, to raczej ja nie przyjrzałem sie uważnie. Przepraszam za złą interpretację wątku. Mea culpa
Rekomendowane odpowiedzi