Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nasuwa mi sie idea zrobienia w dziale "3d studio" albo podobnym [rzyklejonego watku gdziemozna by wrzucac tutoriale. ostatnio pojawily sie dwa nowe w dzialach jakby "dziwnych", mozna by przykleic watek, ktory bylby moderowany, i za kazdym razem jak ktos wrzuci tutorial, moglby on byc poddany dyskusji typu co zmienic, czy sie nada itd. Po calej weryfikacji. watek bylby czyszczony i dod nowa ;D nastepny tutorial.

Wiem ze nie brzmi to zbyt jasno ale domyslicie sie o co chodzi. Nie mowie o osobym dziele ale miejscu gdzie mozna by komentowac wartosc tutoriala

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm w sumie dobry pomysl ale czy za kazdym razem wszyscy nie beda twierdzic rzeczy typu : dodaj jeszcze to i to i tamto i jeden tutek w koncu sie w cala encyklopedie zamieni... hehe :)

Napisano
  • Autor

raczej chodzi mi o poprawki i wyszukanie bledow

Napisano

mi sie podoba, moznaby robic rozne czesci tutka w jednym wątku np jak nissan na cg costam

pozdro dobre

illy buty.. :(

Napisano

mi ten pomysl sie podoba, a tak na marginesie to powtarzaja sie tutki w tutorialach(konkretnie chodzi o "oczy") - no i wogole to teraz profesjonalnie wyglada nowa stronka z tutami tylko sie trudniej szuka :/

tak...nudzi mi sie :P

Napisano

pomysł fajny, tylko jestem ciekawy ile to pociągnie, ale ja jestem zawsze dobrej myśli więc trzymam za to kciuki :)

Napisano

Była taka piosenka Rodowiczówny, w której refren brzaczynał się od słów: "Ale to już było". Otóz faktycznie to już było TUTAJ

Napisano
  • Autor

Przeciez tam chodzi o linki do tutoriali a tutaj o wrzucaniu tutoriali przetlumaczonych/napisanych do oceny i wyszukania bledow. Czy moze ja juz na oczyw nie widze

Napisano

No, skoro tak, to raczej ja nie przyjrzałem sie uważnie. Przepraszam za złą interpretację wątku. Mea culpa