anji Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 inspiracja Discovery Channel + tablet w ps 7.0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 mi sie bardzo tło podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 co tu sie rozpisywac, wypas:) (moze tylko to ziarno/tekstra za wyraziste/a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiped Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 bardzo dobra praca, tak trzymaj ;) btw: to stworzenie jest podobne do potwora z jednej takiej przygodowki (chyba return to mysterious island) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 fajne choc malo roznic kontrastowych troche daje sie we znaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 mi sie bardzo podoba klimat i batyskaf (czy jakto sie tam pisze) wydaje mi sie ze jednak sama bestia ciut zbyt plasko wyszla, wiem ze to pod woda ale jednak troche swiatelka by sie przydalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 dzięki za komentarze :) kolegaalek: no właśnie też się nie mogłem zdecydować...ale w końcu rzuciłem takie wyraźniejsze teksturkowanie żeby pokazać cały ten syf co w głębinach pływa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 postanowiłem iść za ciosem i dalej pociągnąć temat dziwacznych stworów tym razem "Swamp Thing" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 design postaci taki sobie ale enviromenty bardzo dobre :o zwłaszcza ten tutaj i kolorystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 bedom z ciebie ludzie :P Keep it up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 fajnie to wyglada zarowno postac jak i woda:)...ale jakbym sie mial czepiac to jego mordka mi cos nie lezy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Mniamuśne :) Ładnie dajesz bruszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi