Napisano 31 Październik 200519 l co tu sie rozpisywac, wypas:) (moze tylko to ziarno/tekstra za wyraziste/a)
Napisano 31 Październik 200519 l bardzo dobra praca, tak trzymaj ;) btw: to stworzenie jest podobne do potwora z jednej takiej przygodowki (chyba return to mysterious island)
Napisano 31 Październik 200519 l mi sie bardzo podoba klimat i batyskaf (czy jakto sie tam pisze) wydaje mi sie ze jednak sama bestia ciut zbyt plasko wyszla, wiem ze to pod woda ale jednak troche swiatelka by sie przydalo
Napisano 1 Listopad 200519 l Autor dzięki za komentarze :) kolegaalek: no właśnie też się nie mogłem zdecydować...ale w końcu rzuciłem takie wyraźniejsze teksturkowanie żeby pokazać cały ten syf co w głębinach pływa :)
Napisano 1 Listopad 200519 l Autor postanowiłem iść za ciosem i dalej pociągnąć temat dziwacznych stworów tym razem "Swamp Thing"
Napisano 2 Listopad 200519 l design postaci taki sobie ale enviromenty bardzo dobre :o zwłaszcza ten tutaj i kolorystyka.
Napisano 2 Listopad 200519 l fajnie to wyglada zarowno postac jak i woda:)...ale jakbym sie mial czepiac to jego mordka mi cos nie lezy:/