piotrek Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 No właśnie, dlaczego nie da się cofnąć np. operacji trim,, kiedy przez przypadek usunąłem nie tą część co trzeba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 lol pamietam bzyku kiedys mowil ze st jest tak poje* na poczatku ze nawet ctrl z normalnie nie dziala ;) centralnie nie mam pojecia, helpa czytales? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyku Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 bo st ma historie jakby to nazwac systemowa ktora dziala na operacje typu przesun pochyl itd i historie modelwania o ile narzedia mają ja wlaczona choc do trim dziala untrim i zostaja ladnie COS i mozna od nowa trimnac reszta to juz "Query edit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 Właśnie we wszystkich normalnych programach ctrl+z można wszystko cofnąć. Co do helpa, to cóż, fragmentarycznie przeleciałem, ale jest to chyba najgorzej zorganizowany help jaki kiedykolwiek widziałem :) OK Bzyku dzięki - o untrim nie pomyślałem :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts