Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pisze chyba we właściwym wątku, we właściwym temacie :) (osoba dodająca i zarządzająca tutkami na max3d.pl) Dużo lepiej teraz wyglądają tutki ale nie ma już podziału na tematyke jak: Modeling,Teksturowanie, Radnerowanie itp czy jakoś tak. Wogóle będzie taki podział czy już nara z podziałem na tematu ??

Napisano

szkoda ze tak malo nowych tutkow sie pojawia na tej stronce...juz nawet nie pamietam kiedy byl jakis ostatnio :/

Napisano

hehe no wsumie to fakt ale ludzie chyba tlumacza jakies zagraniczne tutki czy pisza swoje????

Napisano

Gordy, czyzbys mial tyle tutkow? :d

Ja mysle ze najlepiej wspierac poczatkujacych (:D) czyli 3dsmax, wings3d i inne na poziomie podstawowym ;]

Napisano

nie chcę nic mówić ale w Computer Arts też jest taki kurs i jakoś lepiej im to oko wyszło. imo bardziej realistyczne :]

Napisano

nie mam tylu, ale jak jest zapotrzebowanie na jakieś, to można zrobić.

Może wątek z requestami trzeba? A może nie.

Napisano
  • Autor

Faktycznie dział tutoriale się zmienił, ale to z myślą też o nowych tutkach.

Podział nie był dobry, myśle ,ze wcale nie jest gorzej. Ten podzial ktory byl byl kiepski.

W tej chwili tutoriale (czesc jeszcze trzeba poprawic) sa w bazie. Planuje napisanie do nich wyszukiwarki co bedzie lepsze nic podzialy.

Kilku nie ma?

Tak. To prawda. Ale doslownie kilku i to kilku moich ktore juz dawno sie przedawniły :)

Napisano

Gordy: rob to czego nie ma w bazie, i w miare mozliwosci inne softy niz max. Blender, Wings, Rhino, ponoiewaz tego nie ma a ludzie tez takimi rzeczami robia.

Adek: ponawiam pytanie z priva. Czy mozna dorzucac wlasne tutoriale po konsultacji tylko z Leru? Bo z nim mam kontakt a z Toba raczej ciezki :) Dalo by rade w ten sposob? Byloby szybciej i wygodniej.