Napisano 1 Listopad 200519 l Nowe tutoriale: Project Overview - 'The Nature of Man' Przypisywanie obiektów do vertexów w 3ds max Malowanie realistycznego oka Photoshop tutorial: Wireframe brushes
Napisano 1 Listopad 200519 l Pisze chyba we właściwym wątku, we właściwym temacie :) (osoba dodająca i zarządzająca tutkami na max3d.pl) Dużo lepiej teraz wyglądają tutki ale nie ma już podziału na tematyke jak: Modeling,Teksturowanie, Radnerowanie itp czy jakoś tak. Wogóle będzie taki podział czy już nara z podziałem na tematu ??
Napisano 1 Listopad 200519 l szkoda ze tak malo nowych tutkow sie pojawia na tej stronce...juz nawet nie pamietam kiedy byl jakis ostatnio :/
Napisano 1 Listopad 200519 l hehe no wsumie to fakt ale ludzie chyba tlumacza jakies zagraniczne tutki czy pisza swoje????
Napisano 1 Listopad 200519 l Gordy, czyzbys mial tyle tutkow? :d Ja mysle ze najlepiej wspierac poczatkujacych (:D) czyli 3dsmax, wings3d i inne na poziomie podstawowym ;]
Napisano 1 Listopad 200519 l no wlasnie. bez tematyki jest straszna lipa a po drogie kilka tutkow zniknelo :/
Napisano 1 Listopad 200519 l nie chcę nic mówić ale w Computer Arts też jest taki kurs i jakoś lepiej im to oko wyszło. imo bardziej realistyczne :]
Napisano 1 Listopad 200519 l nie mam tylu, ale jak jest zapotrzebowanie na jakieś, to można zrobić. Może wątek z requestami trzeba? A może nie.
Napisano 3 Listopad 200519 l Autor Faktycznie dział tutoriale się zmienił, ale to z myślą też o nowych tutkach. Podział nie był dobry, myśle ,ze wcale nie jest gorzej. Ten podzial ktory byl byl kiepski. W tej chwili tutoriale (czesc jeszcze trzeba poprawic) sa w bazie. Planuje napisanie do nich wyszukiwarki co bedzie lepsze nic podzialy. Kilku nie ma? Tak. To prawda. Ale doslownie kilku i to kilku moich ktore juz dawno sie przedawniły :)
Napisano 3 Listopad 200519 l Gordy: rob to czego nie ma w bazie, i w miare mozliwosci inne softy niz max. Blender, Wings, Rhino, ponoiewaz tego nie ma a ludzie tez takimi rzeczami robia. Adek: ponawiam pytanie z priva. Czy mozna dorzucac wlasne tutoriale po konsultacji tylko z Leru? Bo z nim mam kontakt a z Toba raczej ciezki :) Dalo by rade w ten sposob? Byloby szybciej i wygodniej.
Napisano 3 Listopad 200519 l Autor Hmm... po prostu slijcie tutki na maila. Teraz kazdego bede musial przerabiac lekko pod baze. Mam duzo zaleglych tutoriali jakie wysylaliscie. One nie zginely. Czekaja na swoja kolej :)