MonsterDream Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Witam. Przedstawiam wam mój pierwszy projekt w życiu :) Jest to odtwarzacz MP3 byle jakiej firmy. No cóż moge więcej napisać...... Napewno ma wiele błędów ale chyba nie wygląda tak źle. Komentujcie moje maleństwo :D Wszystkie komentarze mile widziane, dobre i złe. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Wyszło troszkę sztucznie. Popracuj jeszcze nad materiałami i renderem! 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Ładnie, wyświetlacz dobrze wyglada a z nim są zawsze największe problemy. Tło mi sie tylko nie podoba, za dużo szarego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Zapamiętam wasze uwagi. Ale prace nad tym modelem zostały skończone. Będę szdł dalej z nauką i trzeba będzie postarać się o lepszy projekcik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 no mnie sie podoba :) mimo sztucznosci wydaje mi sie modelik ok :) popraw jedynie troche materiały i scene a bedzie super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 wogóle jak na 1 model to jest dobrze nawet bardzo, ale jeszcze daleka droga przed toba nowy adepcie szkoly jedi :) renderek dobry, ale nie wiem czemu mam wrazenie że ten mp3 playerek nie lezy na ziemi tylko jest zawieszony w powietrzu, ale to pewnie ja dostaje oczopląsu :P, pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Wiem że tak jest, wyjaśnię :) Jest to wina budowy playera. Dolna część się zwęża a z tego widoku poprostu jej nie widać (dolnej części). Musicie uwierzyć na słowo że ona tam jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Ja wierze... Wszystko ladnie i poprawnie. Nic dodać nic ująć:) POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Fajne. Mógłbyś dać lepsze podświetlenie wyświetlacza. Byłby lepszy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Jeśli to pierwsza pracka to gratulacje (ja tak nie zaczynałem:]) A obiektywnie, to wyświetlacz widać że samą texturą robiony, pozostałe materiały też takie sobie. Superfajnie wygląda zaczep z kółkiem - fotoreal ;-). Jeszcze wydaje się jakby AA renderingu był mały/żaden. Keep working Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Fakt. Miałem little problemy z AA :) A co do wyświetlacza to błąd,bo to nie jest tylko teksturka. Materiał wraz z teksturką, self illumination itd Może nie widać ale tak jest. Ten czerwony mi się wydaje taki ch..... ale bez kitu taki jest na real :D Gdyby było inaczej to bym zrobił inaczej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 między pikselkami na wyświetlaczu powinny być odstępy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-RoX- Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Wszystko ladne i czyste, Jesli to pierwsza praca to gratulacje oby tak dalej powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luisam Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 model jest bardzo prosty więc za modeling pochwały ode mnie nie dostaniesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paimei Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Mi sie podoba, moja pierwsza praca wygladala podobnie tylko byla zrobiona w blenderze. Keep working:) A tak w ogole jak ci sie udalo uploadowac tak duzy image?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 ładnei nie powiem - wg jakiegos tutka to robiłes ? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 paimei => Nie ważne jest czy image jest duży czy mały, ważne ile zajmuje a zajmuje ok 500KB hindus => Robiłem to patrząc na swój prawdziwy odtwarzacz :) Dzięki wszystkim za komenty. Jak już mówiełem to moja 1 praca więc i tak zaliczam ją za udaną :) Ściągne pare teksturek i zabieram się za scene pokoju..... Pozdro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 fotorealizm to niejest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 ladny model ale materialki mogly by byc ciut lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Ściągne pare teksturek i zabieram się za scene pokoju..... co was na te vizki wzielo!! dajcie spokuj ;) .......... pracka jak na pierwsza super ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Jakas taka nowomoda. Tez tego nie rozumiem. Calkiem fajnie wyszedl ten player. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 vizki vizki hehe je też trzeba robić, a że nigdy nie zrobiłem to trzeba zaliczyć, potem jakiś pojazd się zrobi i czegoś się człowiek nauczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 a ja jestem czepialski i powiem ze w nazwie postu powinno byś "obiekt" a nie "obiakt" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi