mawo Napisano 13 Lipiec 2003 Share Napisano 13 Lipiec 2003 No i jest final reneder, niestety nie tak jak bym chciał ale mój sprzęt mi nie pozwala na więcej. Oryginalna rozdz. 1600 x 1200, sampling 1x2, czas : 12h 11m ---------------------------------------- WIP http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=4061&page=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berni Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 jak dla mnie to super [dresik] :] tylko cosik dziwne sie swiatlo odbija na tym przednim kloszu blizej widza ... ale to moze tylko mi sie wydaje ;> ale podsumowujac super pracka , tylko szkoda ze te kompy takie wolne :D pozdro BER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 Jest bardzo dobrze, poza drobnymi niedociągnięciami w modelingu krawędzi... wiesz o co chodzi ;) Genialne odbicia, wkomponowanie w tło, wszystko coool! Jest super :D [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2003 zawstydzilem sie :D dzieki za pochwaly, niedlugo biore sie za nastepna bryczke bo zaczelo mnie to jarac :) i mam nadzieje ze unikne bledow, ktore popelnilem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 samochód wybląda jakby miał 2 koła :| a te wiatraki gdzie ja je widziałem [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 jak lda mnie super !!! powiedz mi gdzie moge looknac to w wiekszej rodzialce?:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2003 oto link do pelnego .jpeg\'a http://www.bangall.republika.pl/mbw5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 15 Lipiec 2003 Share Napisano 15 Lipiec 2003 piekna robota!! Ludzie skad wy czas na to bierzecie ja jak poltorej godzinki dziennie przy kompie posiedze to jestem szczesliwy, a to jak swoja babeczke kochana udobrucham ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Lipiec 2003 Share Napisano 15 Lipiec 2003 aaa, tu cie przyłapałem... połówki są nie zweldowane, oj nieładnie :) ale poza tym super [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2003 no to dalem :) faktycznie sa niezweldowane, no to czeka mnie drugi final :) dzieki za uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 Fajny tylko dziwna klamka. ja też robiłem samochód porsche Boxter ale mi sie procesor chyba przegrzał:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 25 Lipiec 2003 Share Napisano 25 Lipiec 2003 SUPER obrazek. Naprawde dobry modeling [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 25 Lipiec 2003 Share Napisano 25 Lipiec 2003 no no Fajnie to wyszlo idzie sie zachwycić.....tlo tez bardzo ciekawe....... ogolnie Git.....!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszp Napisano 21 Wrzesień 2003 Share Napisano 21 Wrzesień 2003 BRAWO!! Koła wyglądają jak na zdjęciu.:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi