Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów, postanowilem sobie zmodelowac obelisk nie bedzie to trudny model ale trzeba odczegos zacząć. Poniżej zamieszczam Koncept modelu i pierwszy render, nie bedzie to w 100% model jaki jest na kartce pozmieniam troche.

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm.... jak narazie to za mało do oceniania :] Dziwne te czarne dziury na podstawie, zrób więcej i fajnie oświetl, a będzie git. Może otexturuj go jakoś tak po "Majowemu". Jeśli wyjdzie Ci podobnie jak na obrazku namalowanym na lekcji to będzie fajnie :D Powodzenia ;)

Napisano

BuuuuuFffffff... textruki troche do wymiany powinny pójść... Bumpa większego daj. Na łączeniach widać dziury... Chodzi mi o te takie na krawędziach tych zapadnięć w podstawie. Ogólnie fajnie :D

Napisano

Ok dodaje update, postanowiłem ze texturami zajme sie na końcu. Bylbym też wdzieczny jak by mi ktos pomógl w texturowaniu. Pozdro.

Napisano

Zamieszczam Update, Zoom dla shadea, i shader run dalem scenke ciemna bo scena koncowa bedzie ciemna pozostawiam do oceny.:)

Napisano

Postanowilem nie robic calej scenki, musze sie jescze poduczyc, kidys moze wróce do tego modelu i zrobie świetna scenke to wam moge obiecac. Ponizej final version obelisk

renderforum0gc.jpg