Napisano 4 Listopad 200519 l Witam wszystkich forumowiczów, postanowilem sobie zmodelowac obelisk nie bedzie to trudny model ale trzeba odczegos zacząć. Poniżej zamieszczam Koncept modelu i pierwszy render, nie bedzie to w 100% model jaki jest na kartce pozmieniam troche.
Napisano 4 Listopad 200519 l Hmm.... jak narazie to za mało do oceniania :] Dziwne te czarne dziury na podstawie, zrób więcej i fajnie oświetl, a będzie git. Może otexturuj go jakoś tak po "Majowemu". Jeśli wyjdzie Ci podobnie jak na obrazku namalowanym na lekcji to będzie fajnie :D Powodzenia ;)
Napisano 4 Listopad 200519 l Ciekawy projekt... Czekam na wiecej! Przynajmniej nie bedzie to kolejny samochod ;P
Napisano 4 Listopad 200519 l Autor Update: Dodalem texturki, i poprawilem te dziury moze jeszcze dzisiaj wżuce jakis update.
Napisano 4 Listopad 200519 l BuuuuuFffffff... textruki troche do wymiany powinny pójść... Bumpa większego daj. Na łączeniach widać dziury... Chodzi mi o te takie na krawędziach tych zapadnięć w podstawie. Ogólnie fajnie :D
Napisano 4 Listopad 200519 l nie nie nie :P Kto widział żeby tak cegły się układały...... odrazu widać że to tekstura....... pozmieniaj to :P
Napisano 4 Listopad 200519 l poza tym ... obelisk z cegiel a nie litej skaly ? ;] pozdrawiam i powodzenia zycze
Napisano 5 Listopad 200519 l Autor Ok dodaje update, postanowiłem ze texturami zajme sie na końcu. Bylbym też wdzieczny jak by mi ktos pomógl w texturowaniu. Pozdro.
Napisano 5 Listopad 200519 l Autor Zamieszczam Update, Zoom dla shadea, i shader run dalem scenke ciemna bo scena koncowa bedzie ciemna pozostawiam do oceny.:)
Napisano 5 Listopad 200519 l Słuchaj się xeav..... Jak będzie troszke jaśniej to myśle że wszystko będzie fajnie wyglądało skoro to ma być ciemna scena :)
Napisano 5 Listopad 200519 l Autor Postanowilem nie robic calej scenki, musze sie jescze poduczyc, kidys moze wróce do tego modelu i zrobie świetna scenke to wam moge obiecac. Ponizej final version obelisk
Napisano 5 Listopad 200519 l Fajny obelisk. Powodzenia w nauce. Trzymam za słowo że zobaczymy zajefajną scenkę. Pozdro ;]