sloneczny_karuch Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 modeluje na podstawie obrazka w tle, tyle ze textura w czsie modelowania ma straszna rozdzielczosc. Jak sie ja zwieksza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 MAX FAQ!! http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232 dopisz w temacie "illy nie wchodz" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 gdzie jest to max faq?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 8 sekund z zegarkiem w rece... http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 oki, teraz mam inny problem. Wyswietla mi dana texture w perspective a nie wyswietla w widoku z boku(jeszcze 3min temu wyswietlal:P) wlaczone mam smooth+hightlights,ale i tak nie dziala. No co jest grane;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 skoro tak to naloz na obiekt uvw map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 uvm nie pomaga. przypomne ze w perspectivie ladnie wyswietla texturke. pokazalbym Wam to tylko nie pamietam jak sie wkleja zdjecia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 zczytywany z dysku??? chcialem printScreena dodac, nie wiem o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 problem rozwiazany - pozamianialem okienka. Tam gdzie wyswietlalo texture zmienilem na widok z boku bo to mnie w sumie tylko interesuje zas tam gdzie nie wyswietlalo zmienilem na perspektywiczny widok (tam wciaz nie wyswietla:) dzieki...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Edit post sie klania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 [[...]nie pamietam jak sie wkleja zdjecia hacked by leru :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Edit post sie klania. nom, jeszcze w takim szort tajmie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Edit post sie klania. dopisz jeszcze: "Leru nie wchodź" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 6 Listopad 2005 Autor Share Napisano 6 Listopad 2005 ee...a moglbys to jakos na przykladzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 http://www.marvey.ogf.i365.pl/screen/print%20screen.html mam nadzieje że zrozumiesz coś mi się poj@^$# z kodekami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 dopisz w temacie "illy nie wchodz" ;) Cos przegapilem? Hehehe 8 sekund z zegarkiem w rece... 1800 postow i az 8 sekund? Profesjonalistom zajmuje to tylko 4:D 1. Najpierw naciskamy print screen (taki guziczek na klawiaturze (a klawiatura to to na czym piszesz)) 2. Otwierasz Paint (klikasz myszką (nie nie prawym klawiszem lewym) na taki zielony przycisk start potem wszystkie programy a na koniec paint 3. naciskasz JEDNOCZEŚNIE (wiem to trudne ale spróbuj) przycisk (na klawiaturze) Ctrl oraz przycisk V (też na klawiaturze) 4. Teraz jednocześnie naciskasz Ctrl oraz S (tak mój kochany masz rację to też przyciski na klawiaturze) 5. Klikasz w nowym okienku po lewej na taki napis PULPIT 6. tam gdzie pisze bez tytułu dopisujesz .jpg 7. zamykasz Paint 8. otwierasz Internet 9. Wchodzisz na www.imageshack.us 10. szukasz pliku na dysku i klikasz upload i pozaladowaniu kopiujesz jeden adres z oknienek 11. Wklejasz na forum oki, teraz mam inny problem. Wyswietla mi dana texture w perspective a nie wyswietla w widoku z boku(jeszcze 3min temu wyswietlal:P) wlaczone mam smooth+hightlights,ale i tak nie dziala. No co jest grane;/ Prawym klawiszem na napisie w rogu okienka (front, left, top, user, perspective czy co tam masz) i wybierasz smooth and highlights Temat watku: Wyrazne textury w czasie modelingu - "illy wchodz" Buhahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 buahaha :] ale jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 illy zrozum, takie lacze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 dobzi jestescie...hehe - illy skasowales najwaznejszy 12 punkt mowiacy o zarzadzaniu zalacznikami ktory sie schowal NIZEJ!!:)a co do smooth+highlight to przeciez napisalem wyraznie ze jest wlaczone ssijcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi