Gość 1ww1 Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 zrobiłem to przez przypadek ale fajnie wyszło. tak wiem nie zrobiłem czegos super ale pracuje na 3d max od 4 dni:P
hkropinski Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 hmm. sam powiedziałeś że to przez przypadek, więc nad czym tu się zachwycać? nie wiem... mnie się to coś nie podoba, na forum nie pokazuj takich prac, bo to zwykłe zaśmiecanie... pozdr
piotrek Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Ja rozumiem, że jesteś początkujący, a wtedy każdy, nawet nie zamierzony efekt cieszy, ale szczerze mówiąc, nie ma tu na co patrzeć ;] pozdr
MonsterDream Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 A tak wogóle zmień temat na prawidłowy ;)
Shogun 3D Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Witam na forum. Życzę powodzenia w nauce. Jak zrobisz cos naprawde sam i wiedzac co i jak i dlaczego zrobiłes to tak, a nie inaczej, i uznasz, ze w ogóle to sie nadaje, to wrzucaj. Jak nie, to nie wrzucaj. Prosta reguła. :)
Rekomendowane odpowiedzi