Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tho topic of my work is a mantis, Empusa Pennata exactly. All the models I created in 3D Studio Max 5.1 and finalized using Brazil R/S 1.0. Textures ,in exception of background whitch is a photography, I created by myself using Adobe Photoshop 7. Scene contains 138 893 polygons, uses three lights and brazil Skylight. Only the strongest individuals will survive...

oto drugi render, pierwszy jest ważniejszy!!

pozdrawiam

Napisano

no nietsty musze powiedzieć że texture czaszki zrobiłem \"naodwalsię\"...:(

mam badzo ciemny monitor i u mnie wogóle nie poznać że to czaszka:/ chciałem żeby była cała widoczna ale zbytnio odwracało to uwagę od modliszki:/ szkoda:(

Napisano

nad drugim renderze modliszka ma podniesioną tylna kończyne

ps ten 1 render psuje ci prace (szkoda ze podloze niedopracowane)

modliszka bardzo ładna na drugim renderze wyszła i czyba ta powinna byc ważniejsza

Napisano

A tam gadacie , stary wypasiona robota zagibna mnie to jak ty to robisz i ile wkaldasz w to serca zawsz ejsstem pod wrazeniem twojej wyobrazni i podziwiam kazda z twoch prac , i zeby tu nie bylo ze slodze ale , wierz mi ze tak jest :D

Gratuluje i tej fantastycznej roboty 3 maj sie czlowiek i uwierz w siebie :D :D :D

Napisano

Kurna babka ale meni zezlosciles nigdy nie klamie i mowie prawde i jak cos juz powiem to wiem co to znaczy jak mówie ze jestes super to jestes i juz :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności