Blooddragon Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 dzieki Giorgione:) heh z tą szyją to bym powiedział że i to i to:P troche przydługawa jest ale nie mam czasu na zmiane tego:/ prawie wszystkie texturki;)
Blooddragon Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 ok prefinal teraz światłami pomanipuluje i kończymy mozę tło zmienie, ale nie mam czasuuu!!!! i słaby sprzęt nie daje mi żyć...:(
Blooddragon Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 Tho topic of my work is a mantis, Empusa Pennata exactly. All the models I created in 3D Studio Max 5.1 and finalized using Brazil R/S 1.0. Textures ,in exception of background whitch is a photography, I created by myself using Adobe Photoshop 7. Scene contains 138 893 polygons, uses three lights and brazil Skylight. Only the strongest individuals will survive... oto drugi render, pierwszy jest ważniejszy!! pozdrawiam
Max Schreck Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Bardzo ładne, ale sposób umieszczenia czaszki w podłożu jest jakiś nieprzekonujący (może to wina tekstury).
Blooddragon Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Napisano 1 Wrzesień 2003 no nietsty musze powiedzieć że texture czaszki zrobiłem \"naodwalsię\"...:( mam badzo ciemny monitor i u mnie wogóle nie poznać że to czaszka:/ chciałem żeby była cała widoczna ale zbytnio odwracało to uwagę od modliszki:/ szkoda:(
dawid Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 nad drugim renderze modliszka ma podniesioną tylna kończyne ps ten 1 render psuje ci prace (szkoda ze podloze niedopracowane) modliszka bardzo ładna na drugim renderze wyszła i czyba ta powinna byc ważniejsza
SiD Napisano 2 Wrzesień 2003 Napisano 2 Wrzesień 2003 A tam gadacie , stary wypasiona robota zagibna mnie to jak ty to robisz i ile wkaldasz w to serca zawsz ejsstem pod wrazeniem twojej wyobrazni i podziwiam kazda z twoch prac , i zeby tu nie bylo ze slodze ale , wierz mi ze tak jest :D Gratuluje i tej fantastycznej roboty 3 maj sie czlowiek i uwierz w siebie :D :D :D
Blooddragon Napisano 3 Wrzesień 2003 Autor Napisano 3 Wrzesień 2003 Sid... [3m się] nic ci nie wierze :P ale dzięki za podtrzymanie mnie na duchu;) moze kiedyś sie uda:)...
SiD Napisano 3 Wrzesień 2003 Napisano 3 Wrzesień 2003 Kurna babka ale meni zezlosciles nigdy nie klamie i mowie prawde i jak cos juz powiem to wiem co to znaczy jak mówie ze jestes super to jestes i juz :D
Blooddragon Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 heh no to wielkie dzięki:))))) naprawde:))))
Rekomendowane odpowiedzi