Napisano 18 Listopad 200519 l Autor OK no to jak objecalem poprawki wydaje mi sie ze lepiej :) nie patrzcie na laczenie dachu z karoseria (ujecie od tylu) tam gdzie jest ten czarny (dziura wolan pszestrzen) trojkat bo tego jeszcze nie ruszalem nawet nie ma grubosci kar zrobionej :) sorki ze tak ciemno ale uwielbiam takie rendery :D a w nagrode za wytykanie bugow siateczka :D ;) mam nadzieje z enie jest az tak tragicznie :)
Napisano 18 Listopad 200519 l Za siatke w paru miejscach powinienes dostac w pape. ;) hehe Mowie tu np. o masce, jej przodzie dokladnie. :) Ale i tak jest dopsz. EDIT: I potnij te drzwi wertykalnie przy rowkach. :)
Napisano 19 Listopad 200519 l Autor RA-->moja wina moja wina moja bardzo wielka wina :D tylko nie bij za mocno ;P noi kolejny update......
Napisano 20 Listopad 200519 l o jej Nielot podłącz sie do KTV i ja będe renderował twoje samochody :) - MIÓD !!
Napisano 20 Listopad 200519 l Autor hehe hindus nie jestem godzien(za cienki jestem) dolaczac sie do szefow :) dzieki sorki za brak update choc zrobilem szybe boczna i poprawilem kilka byczkow, nie oplaca sie zamieszczac malych zmian jak zrobie cos wiecej odrazu wrzucam..... :)
Napisano 22 Listopad 200519 l Autor dobra wrzucam :) nie wiem co jeszcze robic chyba powolutku koncze.....jeszcze tylko poprawie bugi ....... aha nie patrzcie na boczna szybe ze na dole jest nie dociagnieta to przez przypadek a renderowac jeszcze raz mi sie nie chcialo :D ps. viedotutek dam jak skoncze modelowac :)
Napisano 23 Listopad 200519 l Ładnie choc nie jestem pewien czy coś koło szyby nies jest skopane na froncie - na tym ostatnim renderq tak to wygląda - tak czy tak naprawde fajna robota - ja męcze mojego ale ja to dopiero cienki jestem ;) czekam na próbne renderki z lekierem. pozdro.
Napisano 23 Listopad 200519 l No niezle to wyglada. :) A czym nakreciles tutka? PS: Wyczysc skrzynke PM'ow, bo nic sie nie da wyslac. ;)
Napisano 23 Listopad 200519 l Autor hindus-->tam moze byc cos skopane lukne poznije ale m isie strasznie nie podoba slupek przedni :) RA--> camtasia studio :) ok wyczyszcze skrzynke ;P pozdro
Napisano 26 Listopad 200519 l nielot007 to kiedy się możemy update'a spodziewać bo ja się juz niemogę doczekać :)
Napisano 26 Listopad 200519 l Autor nieldugo :) narazie nie mam jakos checi :) postaram sie dzisiaj zrobic lusterko :) ale i tak zosatlo malo do konca.. pozdro
Napisano 26 Listopad 200519 l Autor Witam!! jak obiecalem zrobilem lusterko :) mam pytanie --> czmu nie moge poruszac niektorymi vertexami jak je zaznaczam to nie moge ich ruszyc albo moge ale tylko np. osia x help:) pozdro
Napisano 28 Listopad 200519 l Autor ktos pomoze?? czemu tak sie dzieje nie moge pracowac bo vertexy robia co chca?? daje filmik jak i co--> http://rapidshare.de/files/8287901/help.avi.html
Napisano 28 Listopad 200519 l Emm dziwne :|. Sprobuj przekonwertowac do editable mesh i pozniej do editable poly. Powinno pomoc :P. BTW. Camtasia zrzucasz? Jakiego codec'a uzywasz do kodowania :)?
Napisano 28 Listopad 200519 l a nie zmieniłeś czasem (w edit geometry) Constraints na Face - czasami tak sie dzieje po zmianie.
Napisano 28 Listopad 200519 l Autor podzialalo dzieki :) tak camtasia a kodek to--> TechSmith Screen Capture Codec hindus--> a wisz ze zmienialem i chyba zostalo face zamiast none :D ale mlot ze mnie wiedzialem ze cos nacisnelem i zapomnialem zmienic :) dzieki za help
Napisano 28 Listopad 200519 l A ja mam takie pytanko z ciekawości bo napisałeś że zamieścisz jak skończysz model to czy dach + poprawki + szczegóły (lusterko) będą w jednej części ??
Napisano 28 Listopad 200519 l Autor tzw chodzi ci o to zeby bylo np. robienie dachu w jednej czesci robienie lusterka w innej itp?? bo ja robie tak np. nagrywam film ktory trwa 50min "obcinam" z tego 30min convertuje daje do rar i voila :) i nie wazne ze w jednym pliku bedzie np. czesc o dachu i kawalek tylu :) ale jak powiedzilame to sa na probe pliki w przyszlosci dam wlasnie oddzielnie np. lusterko,tyl,przod itp :) wsumie jeszcze 5h(okolo) nie wrzucielm tutaj wiec :D tyle ze napewno z godzinke jest nie potrzebnych i usune czyli z 4h jeszcze pozostalo do wrzucenia tutaj + to czego nie zrobilem jeszcze moze wrzuce jakis filmik dzisiaj pozdro
Napisano 28 Listopad 200519 l Autor ja ci powiem szczerze ze nawet nie wiem co na tej czesci ktora wlasnie wgrywam na rapidshare jest (ah ta skleroza) wiem tylko ze cos z hondy i kolejna czesc bo pisze back_4 (back_3 dam tez za chwle bo bedzie malo zajmowala) hehe
Napisano 28 Listopad 200519 l Super :D wkońcu odpale maxa :) A to co do tej pory zrobiłem z twojego vt :) http://img195.imageshack.us/img195/2254/whellsilver3oz.jpg
Napisano 29 Listopad 200519 l wielkie dzięki i czekamy na kolejne częsci :) a tak wogóle to dzięki za opinie :)
Napisano 30 Listopad 200519 l a mam zapytanie czy tutek bedzie tez obejmowal ustawienie rendera czy poprzestaniesz na modelingu:)
Napisano 1 Grudzień 200519 l Nielot podeślij na koniec model Hindusowi niech zrobi tutek na temat renderu/oswietlenia ;)
Napisano 1 Grudzień 200519 l Autor Witam sorki ze dwa posty pod rzad :).... mam do was prosbe nie ma ktos felgi od s2000 ale z przodu?? bo mam ochote wymodelowac kolo tez :) szukalem ale nic nie znalazlem... pozdro
Napisano 1 Grudzień 200519 l nielot - niestety nic nie znalazłem Georgas ładnie ale nie naśladuj majestica :)
Napisano 1 Grudzień 200519 l nielot w camtasii ustaw troche większą prędkość filmu (PPM na tą taśme u dołu i clip speed) filmy wtedy mniej zajmą a nic nie stracą
Napisano 1 Grudzień 200519 l Jak nie znajdziesz felg z hondy to możesz zrobić inne i dać do VT my się nie obrazimy :D
Napisano 1 Grudzień 200519 l Autor to mozecie dawac jakies proppozycje :) Marvey--> moge dac wieksza :)
Napisano 1 Grudzień 200519 l Ja proponuje tą :) : http://img233.imageshack.us/img233/9565/sr6lg5dx.jpg
Napisano 1 Grudzień 200519 l Autor moglibyscie dawac odrazu rzut z przodu bedzie sie szybciej modelowalo i dokladniej :D aha wiecie co wyczilem, teraz bedzie ze jak klikne lpm to sie czerwona kolka pojawia a jak ppm to niebieskie super :D aha nie mam takiej opcji jak clip speed przewertowalem wszystko i nic :( nie wiem gdzie zwiekszyc predkosc
Napisano 1 Grudzień 200519 l nielot w camtasia studio NIE camtasia recorder ja mam ver. 3 jeśli masz inną to może być problem edit: jeszcze jeden tip na przyszłość : ustaw niższą rozdzielczość monitora podczas nagrywania (będzie się więcej klatek na sekunde nagrywało) a nie zmieniaj później bo to fatalnie wygląda
Napisano 1 Grudzień 200519 l Autor hmmm nie wiem jaka mam wesje u mnie nie pisze :D ale w camtasia studio nie mam tasmy :)
Napisano 2 Grudzień 200519 l ja już po 4 części tyłu, czy w weekend możemy się spodziwać kolejnych części :)??
Napisano 2 Grudzień 200519 l taśma=timeline (zapomniałem słowa:) clip speed ustaw na ok 150% powinno być ok
Napisano 2 Grudzień 200519 l Autor hmmmm chyba mam inna wersje albo .... bo nie kumam jak uruchamiam camtasia studio to pojawia sie to(zalacznik) hehe :) a tak na marginesie moze byc taka fela http://www.hadamotorsport.com/EagleRims.jpg
Napisano 2 Grudzień 200519 l Autor hehee :) to byla propozycja :P a jaka powecie taka postaram sie wymodzic :D
Napisano 2 Grudzień 200519 l nielot masz inną ver ja mam wszystko zielone ;] a nie niebieskie ale zobacz w camtasia producer
Napisano 3 Grudzień 200519 l To ja proponuje tą http://www.smcars.net/forums/index.php?action=dlattach;topic=17478.0;id=25189;image choć tą co wcześniej zaproponowałem bardziej mi się podobała :)
Napisano 5 Grudzień 200519 l Autor Witam!! sorki ze nie dalem zadnego filmu w weekend ale mam problemy z kompresja nie wiem jakiego uzywalem codeka wq poprzednich :( i kurde mam problem bo jak kompresuje to mi zapisuje w b. duzych plikach (np. powinno byc 50mb a jest 400mb)