nielot007 Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 OK no to jak objecalem poprawki wydaje mi sie ze lepiej :) nie patrzcie na laczenie dachu z karoseria (ujecie od tylu) tam gdzie jest ten czarny (dziura wolan pszestrzen) trojkat bo tego jeszcze nie ruszalem nawet nie ma grubosci kar zrobionej :) sorki ze tak ciemno ale uwielbiam takie rendery :D a w nagrode za wytykanie bugow siateczka :D ;) mam nadzieje z enie jest az tak tragicznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Za siatke w paru miejscach powinienes dostac w pape. ;) hehe Mowie tu np. o masce, jej przodzie dokladnie. :) Ale i tak jest dopsz. EDIT: I potnij te drzwi wertykalnie przy rowkach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 RA-->moja wina moja wina moja bardzo wielka wina :D tylko nie bij za mocno ;P noi kolejny update...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 o jej Nielot podłącz sie do KTV i ja będe renderował twoje samochody :) - MIÓD !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2005 Autor Share Napisano 20 Listopad 2005 hehe hindus nie jestem godzien(za cienki jestem) dolaczac sie do szefow :) dzieki sorki za brak update choc zrobilem szybe boczna i poprawilem kilka byczkow, nie oplaca sie zamieszczac malych zmian jak zrobie cos wiecej odrazu wrzucam..... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 dobra wrzucam :) nie wiem co jeszcze robic chyba powolutku koncze.....jeszcze tylko poprawie bugi ....... aha nie patrzcie na boczna szybe ze na dole jest nie dociagnieta to przez przypadek a renderowac jeszcze raz mi sie nie chcialo :D ps. viedotutek dam jak skoncze modelowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Ładnie choc nie jestem pewien czy coś koło szyby nies jest skopane na froncie - na tym ostatnim renderq tak to wygląda - tak czy tak naprawde fajna robota - ja męcze mojego ale ja to dopiero cienki jestem ;) czekam na próbne renderki z lekierem. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 No niezle to wyglada. :) A czym nakreciles tutka? PS: Wyczysc skrzynke PM'ow, bo nic sie nie da wyslac. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2005 Autor Share Napisano 23 Listopad 2005 hindus-->tam moze byc cos skopane lukne poznije ale m isie strasznie nie podoba slupek przedni :) RA--> camtasia studio :) ok wyczyszcze skrzynke ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 fajnie ci idzie i z fajna inicjatywa wyszles...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 nielot007 to kiedy się możemy update'a spodziewać bo ja się juz niemogę doczekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 nieldugo :) narazie nie mam jakos checi :) postaram sie dzisiaj zrobic lusterko :) ale i tak zosatlo malo do konca.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Witam!! jak obiecalem zrobilem lusterko :) mam pytanie --> czmu nie moge poruszac niektorymi vertexami jak je zaznaczam to nie moge ich ruszyc albo moge ale tylko np. osia x help:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 ktos pomoze?? czemu tak sie dzieje nie moge pracowac bo vertexy robia co chca?? daje filmik jak i co--> http://rapidshare.de/files/8287901/help.avi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Emm dziwne :|. Sprobuj przekonwertowac do editable mesh i pozniej do editable poly. Powinno pomoc :P. BTW. Camtasia zrzucasz? Jakiego codec'a uzywasz do kodowania :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 a nie zmieniłeś czasem (w edit geometry) Constraints na Face - czasami tak sie dzieje po zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 podzialalo dzieki :) tak camtasia a kodek to--> TechSmith Screen Capture Codec hindus--> a wisz ze zmienialem i chyba zostalo face zamiast none :D ale mlot ze mnie wiedzialem ze cos nacisnelem i zapomnialem zmienic :) dzieki za help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 A ja mam takie pytanko z ciekawości bo napisałeś że zamieścisz jak skończysz model to czy dach + poprawki + szczegóły (lusterko) będą w jednej części ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 tzw chodzi ci o to zeby bylo np. robienie dachu w jednej czesci robienie lusterka w innej itp?? bo ja robie tak np. nagrywam film ktory trwa 50min "obcinam" z tego 30min convertuje daje do rar i voila :) i nie wazne ze w jednym pliku bedzie np. czesc o dachu i kawalek tylu :) ale jak powiedzilame to sa na probe pliki w przyszlosci dam wlasnie oddzielnie np. lusterko,tyl,przod itp :) wsumie jeszcze 5h(okolo) nie wrzucielm tutaj wiec :D tyle ze napewno z godzinke jest nie potrzebnych i usune czyli z 4h jeszcze pozostalo do wrzucenia tutaj + to czego nie zrobilem jeszcze moze wrzuce jakis filmik dzisiaj pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 to rozumiem i sie juz niemoge doczekać update'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 ja ci powiem szczerze ze nawet nie wiem co na tej czesci ktora wlasnie wgrywam na rapidshare jest (ah ta skleroza) wiem tylko ze cos z hondy i kolejna czesc bo pisze back_4 (back_3 dam tez za chwle bo bedzie malo zajmowala) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Super :D wkońcu odpale maxa :) A to co do tej pory zrobiłem z twojego vt :) http://img195.imageshack.us/img195/2254/whellsilver3oz.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 eno ladniej odemnie :) naprawde b. ladnie NOWE VIDEO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 wielkie dzięki i czekamy na kolejne częsci :) a tak wogóle to dzięki za opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 a mam zapytanie czy tutek bedzie tez obejmowal ustawienie rendera czy poprzestaniesz na modelingu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 niet :) nie bedzie ustawien rendera tylko modeling :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Nielot podeślij na koniec model Hindusowi niech zrobi tutek na temat renderu/oswietlenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 Bubu dobry pomysl jak sie hindus zgodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 Witam sorki ze dwa posty pod rzad :).... mam do was prosbe nie ma ktos felgi od s2000 ale z przodu?? bo mam ochote wymodelowac kolo tez :) szukalem ale nic nie znalazlem... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 nielot - niestety nic nie znalazłem Georgas ładnie ale nie naśladuj majestica :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 nielot w camtasii ustaw troche większą prędkość filmu (PPM na tą taśme u dołu i clip speed) filmy wtedy mniej zajmą a nic nie stracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Jak nie znajdziesz felg z hondy to możesz zrobić inne i dać do VT my się nie obrazimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 to mozecie dawac jakies proppozycje :) Marvey--> moge dac wieksza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Ja proponuje tą :) : http://img233.imageshack.us/img233/9565/sr6lg5dx.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 moglibyscie dawac odrazu rzut z przodu bedzie sie szybciej modelowalo i dokladniej :D aha wiecie co wyczilem, teraz bedzie ze jak klikne lpm to sie czerwona kolka pojawia a jak ppm to niebieskie super :D aha nie mam takiej opcji jak clip speed przewertowalem wszystko i nic :( nie wiem gdzie zwiekszyc predkosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 nielot007 nie działają linki z początku wątku WHY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 a ktore?? bo mi dzialaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 pewnie ktoś z takim samym ipekiem sciaga/sciaga i musisz czekac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 nielot w camtasia studio NIE camtasia recorder ja mam ver. 3 jeśli masz inną to może być problem edit: jeszcze jeden tip na przyszłość : ustaw niższą rozdzielczość monitora podczas nagrywania (będzie się więcej klatek na sekunde nagrywało) a nie zmieniaj później bo to fatalnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 hmmm nie wiem jaka mam wesje u mnie nie pisze :D ale w camtasia studio nie mam tasmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 ja już po 4 części tyłu, czy w weekend możemy się spodziwać kolejnych części :)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 nie marudzcie jeden z drugim i bierzcie co dają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2005 hehe :) postaram jakas czesc wrzucic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 taśma=timeline (zapomniałem słowa:) clip speed ustaw na ok 150% powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2005 hmmmm chyba mam inna wersje albo .... bo nie kumam jak uruchamiam camtasia studio to pojawia sie to(zalacznik) hehe :) a tak na marginesie moze byc taka fela http://www.hadamotorsport.com/EagleRims.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Taka sobie ta felga ale decyzja nalezy do ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2005 hehee :) to byla propozycja :P a jaka powecie taka postaram sie wymodzic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 nielot masz inną ver ja mam wszystko zielone ;] a nie niebieskie ale zobacz w camtasia producer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 To ja proponuje tą http://www.smcars.net/forums/index.php?action=dlattach;topic=17478.0;id=25189;image choć tą co wcześniej zaproponowałem bardziej mi się podobała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2005 Witam!! sorki ze nie dalem zadnego filmu w weekend ale mam problemy z kompresja nie wiem jakiego uzywalem codeka wq poprzednich :( i kurde mam problem bo jak kompresuje to mi zapisuje w b. duzych plikach (np. powinno byc 50mb a jest 400mb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi