Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

genialne!

tylko ten szary tak "na siłę" wsadzony (mam na myśli górę)

Napisano

No spoko, spoko - można sie tylko przyczepić do tego że stronka jest nierówno scropowana po bokach,, i troche sie kolorki gryzą(u góry - kol.żółty),, i na dole przy adresie)),, ale naprawde fajna stronka

Designers Republic!!! >:|

Napisano
  • Autor

looz .. wlasnie chcialem polanczyc zielony i wmiare "na czasie" wyglad z czyms takim starszym, czyli dla mnie szarosc i trabant :D .. to roboczy projekt wiec pewnie pare rzeczy sie zmieni .. ale nieznacznie .. dzieki za commenty

Napisano

dla mnie poezja :) Miło popatrzeć na taki layout. Czepił bym się tylko doboru kolorystyki w buttonach "dobry cms" i "dobry email" ten zielony jest zdominowany przez tło i wygląda nieciekawie. Poza tym rewelka :)

Pozdrawiam

Napisano

Ladnie - cos ostatnio naprawde fajne stronki czeszecie ;) brakuje mi tylko jakiejs pozadniejszej reklamy czy tego czegos banera po prawej co jest - nei wiej z jakas laska czy cos ;) swoja droga dlugo wam zajmuje zrobienei takiego czegos jak masz na tej stronce ? aha szkoda ze jest limit na transfer ;)

Napisano

jak dla mnie to stronka bardzo dobra, jedyna mala uważka jaką bym dał to aby bylo ciut więcej flaszyka, jakies fajne menu animowane a nie jak teraz statyczne..:) poza tym super

Napisano
  • Autor

no apropo flasha to nie ma problemu najmniejszego .. ale wytyczne to przede wszytskim pozycjonowanie i szybkosc ladowania .. wiec za duzo go nie moglo byc. Ot taka mala pierdolka i wystarczy :) ..

hindus >>> "swoja droga dlugo wam zajmuje zrobienei takiego czegos jak masz na tej stronce ?"

zalezy :D . .czasami takie cos wypoci sie po 2 godzinach . .czasami robi sie kilka dni jak nie ma jakiegos ogolnego pomyslu (oczywiscie nie caly czas hyhy)

Napisano

animowane we flashu menu moze wazyc kilkanasci kilo:) to chyab niewielka różnica? a efekt...:)