Pit3r Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 witam . takie cos prosze ocenic .. poki co jeszcze nie skonczone oczywiscie http://www.piotrek.krzem.pl/good/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 genialne! tylko ten szary tak "na siłę" wsadzony (mam na myśli górę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 No spoko, spoko - można sie tylko przyczepić do tego że stronka jest nierówno scropowana po bokach,, i troche sie kolorki gryzą(u góry - kol.żółty),, i na dole przy adresie)),, ale naprawde fajna stronka Designers Republic!!! >:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 ale nawet ten szary może być,, tylko trabanta pomniejsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 looz .. wlasnie chcialem polanczyc zielony i wmiare "na czasie" wyglad z czyms takim starszym, czyli dla mnie szarosc i trabant :D .. to roboczy projekt wiec pewnie pare rzeczy sie zmieni .. ale nieznacznie .. dzieki za commenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 dla mnie poezja :) Miło popatrzeć na taki layout. Czepił bym się tylko doboru kolorystyki w buttonach "dobry cms" i "dobry email" ten zielony jest zdominowany przez tło i wygląda nieciekawie. Poza tym rewelka :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 bardzo fajny mi sie pdoba, prosto, przejzyscie i ze smakiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Ladnie - cos ostatnio naprawde fajne stronki czeszecie ;) brakuje mi tylko jakiejs pozadniejszej reklamy czy tego czegos banera po prawej co jest - nei wiej z jakas laska czy cos ;) swoja droga dlugo wam zajmuje zrobienei takiego czegos jak masz na tej stronce ? aha szkoda ze jest limit na transfer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansan Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 jak dla mnie to stronka bardzo dobra, jedyna mala uważka jaką bym dał to aby bylo ciut więcej flaszyka, jakies fajne menu animowane a nie jak teraz statyczne..:) poza tym super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 no apropo flasha to nie ma problemu najmniejszego .. ale wytyczne to przede wszytskim pozycjonowanie i szybkosc ladowania .. wiec za duzo go nie moglo byc. Ot taka mala pierdolka i wystarczy :) .. hindus >>> "swoja droga dlugo wam zajmuje zrobienei takiego czegos jak masz na tej stronce ?" zalezy :D . .czasami takie cos wypoci sie po 2 godzinach . .czasami robi sie kilka dni jak nie ma jakiegos ogolnego pomyslu (oczywiscie nie caly czas hyhy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansan Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 animowane we flashu menu moze wazyc kilkanasci kilo:) to chyab niewielka różnica? a efekt...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi