Gość Ballonik Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Witam. Jak już wspomniałem wyżej nie mogę otworzyć tutoriala ani przez F1 ani przez Help -> tutorials. Czy da się jakoś to napawić??
Master Kiełbaster Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 pewnie masz pirata(\trial :P) bez helpa... dociągnij ze strony autodeska
Marcin Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 jesli sciagnales demo to musisz dodatkowo sciagnac do neigo helpa i tutoriale
JunioR Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 sciągałeś 3ds maxa ze strony autodesk? bo jezeli tak to musisz jeszcze sobie oddzielnie musisz sciągnąc ten tutorial z tej samej strony.
Gość Ballonik Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 aaa dzięki, mam TYLKO demko więc...
illy Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 ale jesli nie wiesz to mowie ci ze jesli sciagnales traila to musisz jeszcze sciagnac helpa ze strony autodeska
MindStorm Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Hej a ja mam pytanko! wszedłem na strone autodeska w celu ściągnięcia triala maxa 8, wpisałem potrzebne dane i wysłałem. długo nie otrzymywałem odpowiedzi na e-meila więc spróbowałem ponownie. Wysłałem "żadanie maxa" ;] drugi raz na inny adres ale też nie otzrzymałem żadnej odpowiedzi (po 3 dniach). Wydaje mi się to dziwne ponieważ pamiętam że odpowiedz na 3ds maxa 7 przysłano mi w mgniniu oka. Miał ktoś może podobny problem?
Shogun 3D Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Może nie należy maxa żądać, tylko grzecznie poprosić?
JunioR Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 ja miałem podobny problem, czekałem na maila okł. 2dni ale przysłali na trzeci :p
Rekomendowane odpowiedzi