Napisano 10 Listopad 200519 l Witam. Jak już wspomniałem wyżej nie mogę otworzyć tutoriala ani przez F1 ani przez Help -> tutorials. Czy da się jakoś to napawić??
Napisano 10 Listopad 200519 l pewnie masz pirata(\trial :P) bez helpa... dociągnij ze strony autodeska
Napisano 10 Listopad 200519 l jesli sciagnales demo to musisz dodatkowo sciagnac do neigo helpa i tutoriale
Napisano 10 Listopad 200519 l sciągałeś 3ds maxa ze strony autodesk? bo jezeli tak to musisz jeszcze sobie oddzielnie musisz sciągnąc ten tutorial z tej samej strony.
Napisano 10 Listopad 200519 l ale jesli nie wiesz to mowie ci ze jesli sciagnales traila to musisz jeszcze sciagnac helpa ze strony autodeska
Napisano 13 Listopad 200519 l Hej a ja mam pytanko! wszedłem na strone autodeska w celu ściągnięcia triala maxa 8, wpisałem potrzebne dane i wysłałem. długo nie otrzymywałem odpowiedzi na e-meila więc spróbowałem ponownie. Wysłałem "żadanie maxa" ;] drugi raz na inny adres ale też nie otzrzymałem żadnej odpowiedzi (po 3 dniach). Wydaje mi się to dziwne ponieważ pamiętam że odpowiedz na 3ds maxa 7 przysłano mi w mgniniu oka. Miał ktoś może podobny problem?
Napisano 13 Listopad 200519 l ja miałem podobny problem, czekałem na maila okł. 2dni ale przysłali na trzeci :p