Napisano 12 Listopad 200519 l Witam Jestem w trakcie modelowania kosciola, ktory znjaduje sie w łodzi( przy rondzie solidarnosci, jesli ktos byc chcial wiedziec). Prosze o wszelkie sugestie i spostrzezenia mogace go ulepszyc(na razier jestem tak gdzies w 3/4). POzdrawiam Egahen A to chyba tutaj powinienem pisac. Przepraszam. Na razie jest na dole.
Napisano 12 Listopad 200519 l Dziwny macie ten kościół. Troche jak szkola wygląda gdyby nie wieżyczki
Napisano 12 Listopad 200519 l kopuła, kopuła stary, bo bez niej to wygląda jak...no dziwnie :D chyba cała bryła kościoła jest bardziej rozłożysta ale megoe sie mylić fajnie bedzie wyglądać z placem przed i chociaż kawałkiem ronda pzdrw ps. masz jakies plany z zakrystii??
Napisano 12 Listopad 200519 l Autor To znowu ja. Kolejne rendery: Teraz mem jeszcze kilka pytan. Jako ze mialem naprawde niezla przerwe w maxowaniu, mam prosbe. Czy istnieja gdzies dobre strony(tutoriale czy inne artykuly) na temat teksturowania a przede wszystkim renderingu. Chodzi mi tutaj juz raczej o zaimplementowane funkcje w maxie. Fajno by bylo gdyby byl to w miare zrozumialy jezyk, moze byc po angielsku(zargon ze Star Treka jest mi obcy:) Ewentualnie bede robil na czuja a pozniej Wy mi pomozecie. Pozdrawiam Egahen Niestety nie mam zadnych planow. To co robie jest tylko tak na oko, mam nadzieje ze lekko wyszkolone(tzn mam zdjecia).
Napisano 22 Listopad 200519 l Autor Witam To znowy moj kosciol plus troche tekstur. Nie jestem z tego jakos specjalnie zadowolony. Cos mi tu nie gra ale nie wiem co(nie zdziwilbym sie gdyby wszystko:). Jak mozecie to cos poradzcie. Pozdrawiam Egahen