limoli Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Moja pierwsza praca w photoshopie z urzycie tableta, ciagle mi sie wieszał program, bo mam malutki dysk TT_TT ok 15h pracy, pełno w tym widze jeszcze błędów ale już nie mam sił, i tak najgorzej nie jest, korzystałam z "anatomi dla artystów" do tego rysunku ^^ tylko z nóżkami miałam problemy, takich skrótów tam szczegółowo nie przedstawili XD wiem że otoczenie jest poprostu odwalone XD ale tego to ja nigdy nie polubie XD zaczełąm od szicu na papierze :) i skonczyłąm na tym ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Nie pomysl ze jestesm jakis inny ( ;) ), ale jedyne co mi sie tutaj naprawde podoba to piersi xD Dobre sa tez wlosy u ich nasady, oraz dlonie na szkicu. Ogolnie proporcje ciala (oprocz tego co mi sie podoba :P ) sa "troche" nie za bardzo... ale idziesz w dobra strone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 nmi sie podoba :) szkic bardzo fajny. wlosy bardzo fajne. piersi za duze :P cos nie tak w okolicach uda, szczegolnie na laczeniu, fajnie pokolorowane ale szkidz 10 razy lepszy od finala pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 mnie sie podoba do momentu brzucha....on juz jest za waski ...potem z nogami juz jest fatalnie a przynajmniej z lewa...jest za nisko...a po za tym wez postaraj sie je poprawic pod wzgledem technicznym bo strasznie rzucaja sie w oczy i roznia wykonaniem od gory:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 a to przypadkiem nie jest z fotki rysowane? bo chyba juz ta pania gdzies widzialem? Tak czy inaczej kolorki sa bardzo fajne, choc troche za ostre przejscia miedzy nimi. Udo za mocno wcina sie w cialo no i stopki male... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 wlasnie, widac ze zaczelas od gory i nie chcialo ci sie dolu konczyc, przynajmniej tak wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 stanowczo góra lepsza od dołu.... troche przyduze DYDKI ma ale dosc naturalnie sie ukladaja wiec nie sa to silikony *_^ z tym wcinaniem sie nogi w cialo tez racja ogóleni tłów jest za wonski(malo kobiecy) zadko babka z takimi balonami jest tak waska w w tali(to ujdzie) ale waska TAK! w biodrach to poprostu nie przejdzie(troche to za mesko wyglada) musisz popracowac nad proporcjami dolnych czesic ciala. stopy sa ok, male fajne sexy...pozdro ogoolnie bdb, mimo kilku razacych bledów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 chociaż anatomia nie ma sie najlepiej, to obrazek robi pozytywne wrażenie, szczególnie jego górna partia ma coś w sobie :) najgorzej wypadły biodra ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 no tak wszyscy sie poznali na tym ze zaczelam od gory i rzeczywiscie do dolu stracilam juz cierpliwosc T.T ale jakby sie wam przy karzdym pociagniueciu pedzlem wlaczal error "za malo miejsca na dysku by wykonac ta operacje" to przeciez szlag trafia XD co chwile musialam usuwac historie zeby bylo miejsce na inne ewolucje XD i nie mysle sobie ze mam balagan na dysku, tylko ... troszke ponad giga pojemnosci T.T'''' wiec to ciezko tak, ale ma sie zmienic (tam mi brat wmawia XDD ) tia wszystkim sie zucaja w oczy duze piersi, a to nie wiem ^^' wcale mi na tym nie zalerzało, dzienki syskim za komentarze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Nooo dobrze mi sie wydawalo. Link do fotki: http://www.amables.com/ver-foto?dir=aneli&pic=16&nom=Aneli&pub=domai&num=20&p=&pag=1 Ta pani mi sie jakos zapamietala z tej galerii Btw - bardzo ciekawe zrodlo kobiecej anatomii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 w szkicu zasugerowałam sie zdięciem nie pamietam chyba michell7 był autorem, ale wiecej go nie widziałam z tad dalsze problemy z anatomia, mam dwa komputery jeden mojego brata z netem, a drugi moj bez neta na ktorym to maluje niestety :p jak mowilam jesli chodzi o anatomie to odwolywalam sie do skanow "amatomia dla artystow" nie do samego zdiecia ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 hmm podobieństwo jest, ale nie są identyczne :) widzę nawet całkiem spore różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi