Napisano 13 Listopad 200519 l Taki oto nieorginalny tytol wymyslilem tytol... :D Chce zrobic testową animke w Blenderq, nie patrzcie zbytnio na 1 render, bo byl robiony przez 43min, i wszystko moze byc zmienone. Bedzie to walka tego-oto jegomościa, z potworem, lub innym -/złym\- "herosem". Chce poćwiczyć rigging postaci, walka głównie wręcz, oczywiscie pojawi się takze broń [biała], jutro napewno przyjdzie mi coś do głowy odnośnie tła, i cały zarys animacji. -+- mysle o jakis 2-3minotoach MAX. narazie macie pierwszy renderek :D
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor NO, NO ALE JESTESCIE MILI... zmieniam koncepcje, skasoje ten model, bede dodawał po kolei- reka, noga itd... : Koles bedzie stał na urwisku na skaraju lasu i nagle cos[jeszcze wymysle/naszkicoje] z niego wyskoczy i oczywiscie zacznie sie walka./ _ :)
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor no i update... skasowalem ten renderek i zamieszczam mały koncepcik postaci:_P koles bedzie przypominał raczej samoraja, a potwor zmutowanego bobra z yeti :D http://img5.imageshack.us/my.php?image=lastscan3qj.jpg
Napisano 15 Listopad 200519 l No, jak koncept tak wygląda, to się nie napracujesz. Wystarczy połączyc kilka boxów i masz...
Napisano 15 Listopad 200519 l Autor No, jak koncept tak wygląda, to się nie napracujesz. Wystarczy połączyc kilka boxów i masz... = no nie wiem czy "mam"... Same modele to nie wszystko, chodzi przeciez o animacje i moNtaŻ. Nie wiem czy jeszcze dzisiaj cos zrobie, ach te kłopoty w szkole, [za duzo sie uciekało...:D] starzy troszke podenerwowani nie wiem czy bede mogl usiasc nad czyms///...\\\
Napisano 15 Listopad 200519 l ty tutaj nam sie nie wylewaj o swoich problemach rodzinnych, jezeli chcesz sobie pocwiczyc animacje to wogole nie rob modeli tylko walczace 2 bipedy i tyle a pozniej pod nie podepniesz siatke
Napisano 16 Listopad 200519 l super oko racje ma... jesli chodzi Ci tylko o animacje...a umowmy sie ze Twoj scenariusz nie ma jakiejs fascynujacej tresci, drugiego dna czy tego czegos co dobry scenariusz miec powinien.... wiec 2 bipedy byly by jak najbardziej na miejscu nauczysz sie tyle samo jesli chodzi o animacje, a zaoszczedzisz kupe czasu i pracy
Napisano 18 Listopad 200519 l Autor nie wiem czy to byłby dobry pomysl te 2 bipedy... chociaz moze zrobie modele, ale powiedzmy / nieotekstorowane narazie ///