*NicoN_ Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Taki oto nieorginalny tytol wymyslilem tytol... :D Chce zrobic testową animke w Blenderq, nie patrzcie zbytnio na 1 render, bo byl robiony przez 43min, i wszystko moze byc zmienone. Bedzie to walka tego-oto jegomościa, z potworem, lub innym -/złym\- "herosem". Chce poćwiczyć rigging postaci, walka głównie wręcz, oczywiscie pojawi się takze broń [biała], jutro napewno przyjdzie mi coś do głowy odnośnie tła, i cały zarys animacji. -+- mysle o jakis 2-3minotoach MAX. narazie macie pierwszy renderek :D
kannu Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 jesli prosisz zeby nie patrzec, to nie wklejaj - to proste.
BLUKA Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 napisz kiedy bedzie mozna patrzec.... zeby mozna bylo cos zobaczyc ;D
*NicoN_ Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 NO, NO ALE JESTESCIE MILI... zmieniam koncepcje, skasoje ten model, bede dodawał po kolei- reka, noga itd... : Koles bedzie stał na urwisku na skaraju lasu i nagle cos[jeszcze wymysle/naszkicoje] z niego wyskoczy i oczywiscie zacznie sie walka./ _ :)
*NicoN_ Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 no i update... skasowalem ten renderek i zamieszczam mały koncepcik postaci:_P koles bedzie przypominał raczej samoraja, a potwor zmutowanego bobra z yeti :D http://img5.imageshack.us/my.php?image=lastscan3qj.jpg
BLUKA Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 e no bober wymiata rob szybko modele i dawaj jakies testy animacji
Shogun 3D Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 No, jak koncept tak wygląda, to się nie napracujesz. Wystarczy połączyc kilka boxów i masz...
*NicoN_ Napisano 15 Listopad 2005 Autor Napisano 15 Listopad 2005 No, jak koncept tak wygląda, to się nie napracujesz. Wystarczy połączyc kilka boxów i masz... = no nie wiem czy "mam"... Same modele to nie wszystko, chodzi przeciez o animacje i moNtaŻ. Nie wiem czy jeszcze dzisiaj cos zrobie, ach te kłopoty w szkole, [za duzo sie uciekało...:D] starzy troszke podenerwowani nie wiem czy bede mogl usiasc nad czyms///...\\\
SUPER_OkO Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 ty tutaj nam sie nie wylewaj o swoich problemach rodzinnych, jezeli chcesz sobie pocwiczyc animacje to wogole nie rob modeli tylko walczace 2 bipedy i tyle a pozniej pod nie podepniesz siatke
BLUKA Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 super oko racje ma... jesli chodzi Ci tylko o animacje...a umowmy sie ze Twoj scenariusz nie ma jakiejs fascynujacej tresci, drugiego dna czy tego czegos co dobry scenariusz miec powinien.... wiec 2 bipedy byly by jak najbardziej na miejscu nauczysz sie tyle samo jesli chodzi o animacje, a zaoszczedzisz kupe czasu i pracy
*NicoN_ Napisano 18 Listopad 2005 Autor Napisano 18 Listopad 2005 nie wiem czy to byłby dobry pomysl te 2 bipedy... chociaz moze zrobie modele, ale powiedzmy / nieotekstorowane narazie ///
Rekomendowane odpowiedzi