Napisano 16 Lipiec 200321 l Witam Wiem że jest wiele niedociągnięć. To moje pierwsze 4 kółka w 3d i pierwsza bitwa z editable poly. Już zacząłem rysować to samo od nowa.Proszę wskazówki. Pozdr
Napisano 16 Lipiec 200321 l hmm czemu mam takie wrazenie jakby ten samochod byl za krotki i bok byl za hmm niski?? pzodr
Napisano 16 Lipiec 200321 l Autor Fakt. Za krótki chyba nie jest, to chyba kształt okien i drzwi powodują takie wrażenie. Pozdr
Napisano 16 Lipiec 200321 l no nie, ja też chciałem robic Audi A3 :( no ale trudno, byłes pierwszy, powodzenia :) [piwo]
Napisano 16 Lipiec 200321 l hmm, wydaje mi sie ze jest on w low poly, nieprawdaz?? chyba ze mam jakies OMY z oczami!!
Napisano 21 Lipiec 200321 l Autor Poprostu jest mało szczegółów, jest niedoklepany, ale troszkę się przy nim nauczyłem i już klepię od nowa. Myślę że już niedługo coś pokażę. Dzięki za odzew.Pozdr.
Napisano 11 Sierpień 200321 l Autor Narysowałem to samo autko od nowa. Proszę o sugestie co do poprawy wizerunku. Pozdr.
Napisano 11 Sierpień 200321 l Arthi76 wreszcie ruszyła produkcja rodziny Audi witaj w klubie ;) [piwo] Mam takie pytanie nadkole przednie nie powinno bardziej wchodzić na maskę? Chodzi mi tu o wypuklenia, a może A3 ma takie małe nie wiem ;) Fajnie że robisz to Audi, bo Monster i ja tez robimy ale większe braciszki [lol2] :] Pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 200321 l Autor Co do przedniego nadkola to rzeczywiście jest chyba trochę mniejsze niż w pozostałych Audi, a moje to w ogóle jest jeszcze do d.. bo jak nałożyłem materiał lakieru + HDRI to cuda zobaczyłem. Co do wersji to starałem się rysować to stare bo nowe to jest całkiem inne. A materiałów to jeszcze nic nie robiłem. dzięki za wszelkie krytyki . Będę walczył.Pozdr
Napisano 18 Sierpień 200321 l Autor I renderek. Materiał taki trochę byle jaki ale na razie lepiej nie umiem. Sorry za tą mapę hdri w tle ale jakoś tak dobrze się skomponowała całkowicie przez przypadek. wiem że inna skala ale dobrze na początek wygląda. Proszę o krytyki. Pozdr.
Napisano 20 Sierpień 200321 l Arthi76 możesz umieścić zdjęcie na jakim się wzorujesz? Będzie łatwiej w porównaniu Twojego modelu z orginałem ;) Pozdrawiam Ps Ta siateczka jest \"ładna\" ale jak dokładnie oddaje prawdziwy model to tego nie wiem ;) Trzymaj się
Napisano 20 Sierpień 200321 l no to ja się pierwszy doczepie :] wlot powietrza w przednim zderzaku nie jest na zdjęciu tak zaokrąglony jak u ciebie... popraw to :) P.S. będe się czepiał prawie wszystkiego, bo miałem ogromną ochotę na wymodelowanie tego auta, więc teraz chce u ciebie zobaczyć perfekcyjne wykonanie [rotfl2] P.S.2. ale już więcej się dzisiaj nie przyczepie bo nie mam siły :P:)
Napisano 20 Sierpień 200321 l Autor Co do wlotu zgadza się właśnie się miałem zaniego brać. A tak poza tym wiedział ktoś może gdzieś schemacik lub zdjęcie lamp bo barzdzo chciałbym wymodelować bo z teksturą to staszna kaszana Pozdr
Napisano 20 Sierpień 200321 l nic lepszego nie udało mi się znaleźć, ale mam nadzieję, że to coś pomoże :) [piwo]
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Autor Troszkę brakowało mi ostatnio czasu i dopiero w weekend ostatnio dorobiłem kilka elementów. Jak by ktoś miał jakieś uwagi bradzo proszę podpowiedzi. Pozdr
Napisano 26 Wrzesień 200321 l FAjna bryczka!!!Niedokonca ideal ale bardzo przyjemy obrazek!!!pozdrawiam!!!Mysle ze kiedys bede takie robil!!
Napisano 30 Wrzesień 200321 l P I E K N E, naprawde mi sie podoba ale lusterko boczne jest chyba za dlugie ?