Napisano 16 Listopad 200519 l Normalnie mam strasznie lamerski ale zarazem wielki problem. Zawsze gdy rysuje dwiel linie mam problem gdyż nie moge połączyć vertexów więc nic z modelowania :(. Może mi ktoś powiedzieć o c w tym chodzi i jak to zrobić. z góry thx ps. mam max 7
Napisano 16 Listopad 200519 l Vertexy łączy się za pomocą fukcji Weld. Najlepiej daruj sobie modelowanie ze splinów - są lepsze i przyjemniejsze metody np. polymodeling. pozdr
Napisano 16 Listopad 200519 l splajny czasami są bardzo przydatne, formy geometryczne bardzo łatwo jest nimi tworzyć.
Napisano 16 Listopad 200519 l tez jestem tego zdania co Bacry. Nie mozna sie ograniczac do jednej metody.
Napisano 16 Listopad 200519 l Autor Ale nie mam pojęcia dlaczego mi sie nei łaczy. Zaznaczam dwa i daje weld ustawione na 99999 i nic :(. A mi sie wydaje ze do wymodelowania Hondy Civic to będzie najlepsza metoda ;]
Napisano 16 Listopad 200519 l to zaznacz opcję target weld, kliknij na jeden z vertexów, a potem na drugi, wtedy pięknie ci połączy, pozdr
Napisano 16 Listopad 200519 l Autor u mnie w opcji target vertex trzeba wpisywać jakieś piksele ! co to za shit :/