Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm.... czym rozmywasz? \"paluchem\" czy \"kroplą\"?....

...PS: wiedziałem, że czegoś mi brakuje.... jutro chyba se kupię paintera... ;)

Napisano

biglebowsky: jakich narzedzi urzywasz do malowania powierzchni i jakim narzedziem pozniej rozmywasz ?

A te chmurki to swietne ;)

pozdr

Napisano

Kwał niezłego artu! Jak zwykle z resztą :)

Fajny surreal z tego wyszedł... no i kulisy Twojej pracy ujrzały światło dzienne...

cool :D

Napisano
  • Autor

rozmazywania jest tam bardzo malo, w zasadzie staram sie unikac, jeszcze mi zostalo jako nawyk i w skarajnych przypadkach stosuje painterowy Just add water, ale glownie to zwyklego brusha o niskim opacity. Dlatego ze Szopowe rozmywacze sa raczej beznadziejne i tak jest latwiej, poza tym to kwestia tego jaka fakture chce uzyskac.

Gluwnie zestawik pedzli, podstawowych i troche zmodyfikowanych, rzadne cuda ot to co jest domyslnie dostepne, tylko troche poreczniej ( da mnie rozlorzone.

A Painterka polecam, chociaz nie jest czyms niezbednym.

Napisano

Piękna robota. Naprawdę wyszedł z tego dobry tutorial. Gratulacje. Możemy z tego zrobić html\'a jeżeli mógłbyś od siebie dodać po kilka komentarzy dot. pewnych etapów tworzenia ... i zamieścić w tutorialach. :)

Napisano

mhm Biglebowsky, swietna robota, swietne wyczucie. wielkie dzieki za tego tutka.

Napisano

hehe... a może tutorial \"Jak malować jak Biglebowsky\"... bo byłbym zainteresowany ;)

pozdrawiam [piwo]