Napisano 16 Lipiec 200321 l Taki szybki tutorial bez zbednych komentarzy i efekt koncowy: programy: Photoshop, Painter
Napisano 16 Lipiec 200321 l hmmm.... czym rozmywasz? \"paluchem\" czy \"kroplą\"?.... ...PS: wiedziałem, że czegoś mi brakuje.... jutro chyba se kupię paintera... ;)
Napisano 16 Lipiec 200321 l biglebowsky: jakich narzedzi urzywasz do malowania powierzchni i jakim narzedziem pozniej rozmywasz ? A te chmurki to swietne ;) pozdr
Napisano 16 Lipiec 200321 l Kwał niezłego artu! Jak zwykle z resztą :) Fajny surreal z tego wyszedł... no i kulisy Twojej pracy ujrzały światło dzienne... cool :D
Napisano 16 Lipiec 200321 l Autor rozmazywania jest tam bardzo malo, w zasadzie staram sie unikac, jeszcze mi zostalo jako nawyk i w skarajnych przypadkach stosuje painterowy Just add water, ale glownie to zwyklego brusha o niskim opacity. Dlatego ze Szopowe rozmywacze sa raczej beznadziejne i tak jest latwiej, poza tym to kwestia tego jaka fakture chce uzyskac. Gluwnie zestawik pedzli, podstawowych i troche zmodyfikowanych, rzadne cuda ot to co jest domyslnie dostepne, tylko troche poreczniej ( da mnie rozlorzone. A Painterka polecam, chociaz nie jest czyms niezbednym.
Napisano 17 Lipiec 200321 l Piękna robota. Naprawdę wyszedł z tego dobry tutorial. Gratulacje. Możemy z tego zrobić html\'a jeżeli mógłbyś od siebie dodać po kilka komentarzy dot. pewnych etapów tworzenia ... i zamieścić w tutorialach. :)
Napisano 17 Lipiec 200321 l mhm Biglebowsky, swietna robota, swietne wyczucie. wielkie dzieki za tego tutka.
Napisano 17 Lipiec 200321 l hehe... a może tutorial \"Jak malować jak Biglebowsky\"... bo byłbym zainteresowany ;) pozdrawiam [piwo]