Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tAK JAK W TEMACIE :) może straszny nie jest, ale to moja pierwsz główka i do tego nie korzystałem z tutków :/ Z założenia miała to być prosta bryła później wrzucona do ZB, ale jakoś posżło to dalej. Textury, shadery do wymiany, ale narazie lepszych niepotrafie :) Na głowie to tylko vraymat z fallofem i specle w bumpie :/ I w sumie render trwał około 15 minutek. Próbowałem coś kombinować z SSS, ale nie wychodziło a do tego komp mi się pocił niemiłosiernie. To tyle :) Czas wykonania to około 3-5 godz. troszkę długo ale co tam :) Aha jak za ciemno u niektórych to mówić ( umnie jest ok bo monitorek rozjaśniony mam na maxa :) )

buzka5is.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ta krew co mu leci z gara wygląda jak czerwona guma do żucia przyczepiona do jego twarzy. Mogleś dorobić źrenice. Z tymi oczyma nie wygląda efektownie. Ale ogółem nieźle.

Napisano

Oświetlone to jest hdrkiem (tym co widac w tle) ląduje w galerri dlatego, że chyba już nie będe poprawiał (no może tylko tą krew)

Napisano

...a moze jakies bardziej kontrastowe (albo przynajmniej bardziej kolorowe) oswietlenie? nie mowie ze jest zle tak jak jest ale rzeczywiscie klimat by sie zbudowal. Ogolnie podoba mi sie. Pozdrawiam

Napisano

Kliment on nie uzywa go do cięcia :) On w akcie desperacji otwierał słoik z syropem malinowym ;)No to może też jakieś oświetlenie się znajdzie ;))

Napisano

aha i jeszcze cos...ten toporek jest tępy!! powiedział bym ze tak skrajnie nieostrym toporkirm on niczego nie utnie...uff..ulzyło mi :) ..pomijam skandaliczne utrzymanie tego toporka...ten strazak to fleja jakas musi byc...zeby dopuscic do takiej rdzy na osobistym uzbrojeniu strazaka!! KARYGODNE :)....czekam na updejt z oswietleniem. pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności