Bubu Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 tAK JAK W TEMACIE :) może straszny nie jest, ale to moja pierwsz główka i do tego nie korzystałem z tutków :/ Z założenia miała to być prosta bryła później wrzucona do ZB, ale jakoś posżło to dalej. Textury, shadery do wymiany, ale narazie lepszych niepotrafie :) Na głowie to tylko vraymat z fallofem i specle w bumpie :/ I w sumie render trwał około 15 minutek. Próbowałem coś kombinować z SSS, ale nie wychodziło a do tego komp mi się pocił niemiłosiernie. To tyle :) Czas wykonania to około 3-5 godz. troszkę długo ale co tam :) Aha jak za ciemno u niektórych to mówić ( umnie jest ok bo monitorek rozjaśniony mam na maxa :) )
Gedeon Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Ta krew co mu leci z gara wygląda jak czerwona guma do żucia przyczepiona do jego twarzy. Mogleś dorobić źrenice. Z tymi oczyma nie wygląda efektownie. Ale ogółem nieźle.
maras Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Mi się podoba, fajny kadr. Popraw tylko ta krew. Pzdr!
MonsterDream Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 No beka z krwi :D Jak będzie poprawione i dokończone to będzie pierwsza klasa ;]
SansLeSavoir Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 bardzo mi przypadła do gustu ta pracka. keep up\
Bubu Napisano 19 Listopad 2005 Autor Napisano 19 Listopad 2005 Hmm dzięki za c&c. NO to jak nie uda mi się poprawić tej krwi to wogóle ją wywale :)
AGmakonts Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 krew jest za gęsta wywal model i zrób teksturkami, poszpieszyłeś się troche z galeria, reszta nawet ok ale nie zachwyca, mogłeś klimatyczniej oświetlić
Bubu Napisano 19 Listopad 2005 Autor Napisano 19 Listopad 2005 Oświetlone to jest hdrkiem (tym co widac w tle) ląduje w galerri dlatego, że chyba już nie będe poprawiał (no może tylko tą krew)
JmTm00 Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 ...a moze jakies bardziej kontrastowe (albo przynajmniej bardziej kolorowe) oswietlenie? nie mowie ze jest zle tak jak jest ale rzeczywiscie klimat by sie zbudowal. Ogolnie podoba mi sie. Pozdrawiam
piotrek Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 Model może być, ale zgodzę się z jmtm00, że oświetlenie takie nijakie - trochę zbyt monotonnie.
kliment woroszyłow Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 ja jestem strażak i mi sie nie podoba ze on uzywa toporka do ciecia niedozwolonych rzeczy...:D
Bubu Napisano 21 Listopad 2005 Autor Napisano 21 Listopad 2005 Kliment on nie uzywa go do cięcia :) On w akcie desperacji otwierał słoik z syropem malinowym ;)No to może też jakieś oświetlenie się znajdzie ;))
kliment woroszyłow Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 aha i jeszcze cos...ten toporek jest tępy!! powiedział bym ze tak skrajnie nieostrym toporkirm on niczego nie utnie...uff..ulzyło mi :) ..pomijam skandaliczne utrzymanie tego toporka...ten strazak to fleja jakas musi byc...zeby dopuscic do takiej rdzy na osobistym uzbrojeniu strazaka!! KARYGODNE :)....czekam na updejt z oswietleniem. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi