Lumpy Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 Zapraszam do obejrzenia Wersja skrócona, teaser (?) czy coś takiego (1mb - 8 sek) http://s58.yousendit.com/d.aspx?id=1Y3F0XN9GZ3Y03C89DBX4E0KIN Edycja specjalna :> (18mb - 1min 41sek) http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=04TYX4B85XM7X1Y0U2U32QC6JN - teraz powinno działać http://rapidshare.de/files/8141359/montaz1_1_.avi.html - to samo tylko, że na rapidshare Oczy-wiście komentarze mile widziane
kurt_hectic Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 hahahaahahahhahahahahahahahahaa, dobre , a poza tym, miecze fajnie wyszly! ;):):):) nie moge. hahahahahaha
X-mod Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 Mi się osobiście podoba :) Tak trzymaj, rozwiń film ;D
arcade Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 hehe fajne, śmiechowe :) efekty nawet udane - ładna jest ta scena jak kukła spada na kamerę :) Filmik z montażu to klasa sama w sobie :D lol pozdrawiam :)
*NicoN_ Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 ja tez z iolegami robimy oqtualnie podobny filmik... Twoj jest bardzo fajny, miecze tez O.K :P Tyle ze nasz z 15-20min bedzie czyli jeszcze z 2miechy roboty :P
Lumpy Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 thx fajnie, ze sie podoba ;) Nicon ==> 15-20 min. to b dużo; full respect jak wam sie uda zrobić chociaż połowe z tego. Na początku ja tez planowałem dłuższy filmik, ale to już sami wiecie jak bywa z planami :P Powodzenia pozdrawiam
Gedeon Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 wow==> LUMPY Po prostu świetne i ta muzyka. Bajer 1 klasa. Dawno czegoś takiego dobrego nie widziałem. Jednak polacy potrafią:D:D
Lumpy Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 no bez przesady! Wpisz w emule "Stars in Black". Świetny filmik Stanisława Mąderka z przed 5 lat (!) IMO nie ma sobie równych w Polsce. I nie próbuj porównywać do moich kilkunastu sekund
krzemian Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 No ładne ładne:) Przynajmniej pod względem technicznym - dość dobra jakość (w ogóle co to za kamera?:) ), miecze też wam fajnie wyszły. Też się kiedyś bawiłem w robienie takich mieczy, zrobiłem niecałe 2 sekundy w jakieś 2 godziny, więc wiem ile to roboty (chociaż z drugiej strony to robiłem to w ps'ie na pIII 600mhz:D, plik ważył chyba 80mb i ramu brakło, więc zapisywał dane na dysku:P ) EDIT: Tak w ogóle jak robiłeś tą scenę z mieczami, że ci taka dobra jakość otoczenia wyszła? Masz jakiś lepszy sprzęt, czy po prostu światło tak padało?:)
Lumpy Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 Kamerka to zwykła JVC GRD 270. Bardzo długo bawiłem się w AE w poprawianie ostrości, jasności itd. Np. niebo było nieciekawe to je zastąpiłem jpg z netu. Myśle, że wyciągnąłem wszystko co się dało z tej kamerki ;) ale to się okaze przy okazji kolejnej produkcji w następne wakacje. Może do tego czasu naucze się jeszcze czegoś w kwestii poprawiania jakości obrazu
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 File Transfer: Expired Your file has expired. Unfortunately, your file has expired. A link is valid for 7 days or 25 downloads, whichever occurs first. Once the link expires, the file is deleted and cannot be recovered. 8-( jak zwykle za późno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marvey Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 THE MANYSH TRAFO ściągaj przez rapid share
Lumpy Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 Dokładnie ;) klik we FREE i po 30 sekundach pojawia się link Dzisiaj spróbuje jeszcze raz wrzucić na you send it
Gedeon Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Nie męcz się. Wszystkim powinno sie ściągnąć z rapida...
Rekomendowane odpowiedzi