Napisano 19 Listopad 200519 l Zapraszam do obejrzenia Wersja skrócona, teaser (?) czy coś takiego (1mb - 8 sek) http://s58.yousendit.com/d.aspx?id=1Y3F0XN9GZ3Y03C89DBX4E0KIN Edycja specjalna :> (18mb - 1min 41sek) http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=04TYX4B85XM7X1Y0U2U32QC6JN - teraz powinno działać http://rapidshare.de/files/8141359/montaz1_1_.avi.html - to samo tylko, że na rapidshare Oczy-wiście komentarze mile widziane
Napisano 20 Listopad 200519 l hahahaahahahhahahahahahahahahaa, dobre , a poza tym, miecze fajnie wyszly! ;):):):) nie moge. hahahahahaha
Napisano 20 Listopad 200519 l hehe fajne, śmiechowe :) efekty nawet udane - ładna jest ta scena jak kukła spada na kamerę :) Filmik z montażu to klasa sama w sobie :D lol pozdrawiam :)
Napisano 20 Listopad 200519 l ja tez z iolegami robimy oqtualnie podobny filmik... Twoj jest bardzo fajny, miecze tez O.K :P Tyle ze nasz z 15-20min bedzie czyli jeszcze z 2miechy roboty :P
Napisano 20 Listopad 200519 l Autor thx fajnie, ze sie podoba ;) Nicon ==> 15-20 min. to b dużo; full respect jak wam sie uda zrobić chociaż połowe z tego. Na początku ja tez planowałem dłuższy filmik, ale to już sami wiecie jak bywa z planami :P Powodzenia pozdrawiam
Napisano 27 Listopad 200519 l wow==> LUMPY Po prostu świetne i ta muzyka. Bajer 1 klasa. Dawno czegoś takiego dobrego nie widziałem. Jednak polacy potrafią:D:D
Napisano 27 Listopad 200519 l Autor no bez przesady! Wpisz w emule "Stars in Black". Świetny filmik Stanisława Mąderka z przed 5 lat (!) IMO nie ma sobie równych w Polsce. I nie próbuj porównywać do moich kilkunastu sekund
Napisano 27 Listopad 200519 l No ładne ładne:) Przynajmniej pod względem technicznym - dość dobra jakość (w ogóle co to za kamera?:) ), miecze też wam fajnie wyszły. Też się kiedyś bawiłem w robienie takich mieczy, zrobiłem niecałe 2 sekundy w jakieś 2 godziny, więc wiem ile to roboty (chociaż z drugiej strony to robiłem to w ps'ie na pIII 600mhz:D, plik ważył chyba 80mb i ramu brakło, więc zapisywał dane na dysku:P ) EDIT: Tak w ogóle jak robiłeś tą scenę z mieczami, że ci taka dobra jakość otoczenia wyszła? Masz jakiś lepszy sprzęt, czy po prostu światło tak padało?:)
Napisano 27 Listopad 200519 l Autor Kamerka to zwykła JVC GRD 270. Bardzo długo bawiłem się w AE w poprawianie ostrości, jasności itd. Np. niebo było nieciekawe to je zastąpiłem jpg z netu. Myśle, że wyciągnąłem wszystko co się dało z tej kamerki ;) ale to się okaze przy okazji kolejnej produkcji w następne wakacje. Może do tego czasu naucze się jeszcze czegoś w kwestii poprawiania jakości obrazu
Napisano 28 Listopad 200519 l File Transfer: Expired Your file has expired. Unfortunately, your file has expired. A link is valid for 7 days or 25 downloads, whichever occurs first. Once the link expires, the file is deleted and cannot be recovered. 8-( jak zwykle za późno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 28 Listopad 200519 l Autor Dokładnie ;) klik we FREE i po 30 sekundach pojawia się link Dzisiaj spróbuje jeszcze raz wrzucić na you send it