Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zapraszam do obejrzenia

Wersja skrócona, teaser (?) czy coś takiego (1mb - 8 sek) http://s58.yousendit.com/d.aspx?id=1Y3F0XN9GZ3Y03C89DBX4E0KIN

Edycja specjalna :> (18mb - 1min 41sek)

http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=04TYX4B85XM7X1Y0U2U32QC6JN - teraz powinno działać

http://rapidshare.de/files/8141359/montaz1_1_.avi.html - to samo tylko, że na rapidshare

Oczy-wiście komentarze mile widziane

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi się osobiście podoba :) Tak trzymaj, rozwiń film ;D

Napisano

hehe

fajne, śmiechowe :)

efekty nawet udane - ładna jest ta scena jak kukła spada na kamerę :)

Filmik z montażu to klasa sama w sobie :D

lol

pozdrawiam :)

Napisano

ja tez z iolegami robimy oqtualnie podobny filmik... Twoj jest bardzo fajny, miecze tez O.K :P Tyle ze nasz z 15-20min bedzie czyli jeszcze z 2miechy roboty :P

Napisano
  • Autor

thx

fajnie, ze sie podoba ;)

Nicon ==> 15-20 min. to b dużo; full respect jak wam sie uda zrobić chociaż połowe z tego. Na początku ja tez planowałem dłuższy filmik, ale to już sami wiecie jak bywa z planami :P Powodzenia

pozdrawiam

Napisano

wow==> LUMPY

Po prostu świetne i ta muzyka. Bajer 1 klasa. Dawno czegoś takiego dobrego nie widziałem. Jednak polacy potrafią:D:D

Napisano
  • Autor

no bez przesady!

Wpisz w emule "Stars in Black". Świetny filmik Stanisława Mąderka z przed 5 lat (!) IMO nie ma sobie równych w Polsce. I nie próbuj porównywać do moich kilkunastu sekund

Napisano

No ładne ładne:) Przynajmniej pod względem technicznym - dość dobra jakość (w ogóle co to za kamera?:) ), miecze też wam fajnie wyszły. Też się kiedyś bawiłem w robienie takich mieczy, zrobiłem niecałe 2 sekundy w jakieś 2 godziny, więc wiem ile to roboty (chociaż z drugiej strony to robiłem to w ps'ie na pIII 600mhz:D, plik ważył chyba 80mb i ramu brakło, więc zapisywał dane na dysku:P )

EDIT: Tak w ogóle jak robiłeś tą scenę z mieczami, że ci taka dobra jakość otoczenia wyszła? Masz jakiś lepszy sprzęt, czy po prostu światło tak padało?:)

Napisano
  • Autor

Kamerka to zwykła JVC GRD 270. Bardzo długo bawiłem się w AE w poprawianie ostrości, jasności itd. Np. niebo było nieciekawe to je zastąpiłem jpg z netu. Myśle, że wyciągnąłem wszystko co się dało z tej kamerki ;) ale to się okaze przy okazji kolejnej produkcji w następne wakacje. Może do tego czasu naucze się jeszcze czegoś w kwestii poprawiania jakości obrazu

Napisano

File Transfer: Expired

Your file has expired.

Unfortunately, your file has expired. A link is valid

for 7 days or 25 downloads, whichever occurs first.

Once the link expires, the file is deleted and

cannot be recovered.

8-( jak zwykle za późno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano
  • Autor

Dokładnie ;)

klik we FREE i po 30 sekundach pojawia się link

Dzisiaj spróbuje jeszcze raz wrzucić na you send it