Napisano 19 Listopad 200519 l Witam. Nadszedl czas żebym nauczyl się ladnie robic modele , np. telefonów. Chce zrobic nokie 6670 ale zeby wyglądala już naprawde spoko. Do tej pory zrobilem juz model, ale ma pelno bugów. Piszcie co jest zle i się odrazu zuca w oczy.
Napisano 19 Listopad 200519 l Zebym to ja sie znal na komorkach:| ale cosik tam ten łuczek troche kanciasty...
Napisano 19 Listopad 200519 l porób chamfery na klawiszach i odrazu będzie lepiej, narazie przecietnie choć nie tragicznie
Napisano 19 Listopad 200519 l przyciski powinny być kwadratowe chyba http://www.inspiracja.net/mobile/5568231cec583fce78d93a5a98dc65e7.jpg pracuje dalej
Napisano 19 Listopad 200519 l Poza tym dosc slabiutka referke masz. Ta lepsza: http://www.opera.com/img/press/phones/nokia_6670.jpg ;)
Napisano 19 Listopad 200519 l RA - LOL king size:D no i oświeć mnię stary co jest nowegow tym update?
Napisano 19 Listopad 200519 l nie no RA przesadziłeś. przecież nie będzie modelował tego noisa na powierzchni;)
Napisano 19 Listopad 200519 l nie no RA przesadziłeś. przecież nie będzie modelował tego noisa na powierzchni;)Szkoda. :( Bo w sumie w tej komorce jest modelowania na 1 dzien. :)
Napisano 19 Listopad 200519 l Autor AGmakonts ---> no guziki....ktore i tak pozostawiają wiele do zyczenia bo pomimo chamferow i tak się zaokrąglają ... Szkoda. :( O noisie pomyślimy potem:P Bo w sumie w tej komorce jest modelowania na 1 dzien. :) No, ale jeszcze trzeba potrafić.....
Napisano 19 Listopad 200519 l pokaż siatke bo coś sadze że nie dałes chamferów wszedzie gdzie powinieneś
Napisano 20 Listopad 200519 l -M@RTIN- hehe no niebardzo, z bocznymi zrób tak samo jak z tamtymi, pamiętaj chamfer musi być na każdej krawędzi króra ma być ostra
Napisano 20 Listopad 200519 l Autor teraz guziki sa "prawie" cacy :D Dopiero teraz są:P AGmakonts ---> Na tym renderze niema wogole chamfera i jest dobrze chyba....
Napisano 20 Listopad 200519 l Mi osobiscie sie nie podoba. Ona jest taka cienka, czy bedzie druga warstwa? Bo jesli nie, to grubosc ma zla, podobnie jak ksztalt guzikow.
Napisano 20 Listopad 200519 l Powiem tyle narazie jest cienko, nie wiem czy wiesz ale odnośnie tego tel. był super vtutorial polecam bo twój kompletnie nie przypomina oryginału zapraszam tu
Napisano 21 Listopad 200519 l No cóz... robię tę samą Nokię... Nie mówię, że moja jest idealna, ale Twoja bardzo odbiego od oryginału... Fillet, ups u Was chamfer:P jest za mały i guziki zupełnie odbiegają od tych prawdziwych, pomijam fakt, że ona jest za bardzo kanciasta... mimo to życzę powodzenia. Pozdrawiam