Napisano 21 Listopad 200519 l Witam! Po krotkiej przerwie wracam na forum z kolejnym modelem, jednym z moich ulubionych. Na razie malo, ale wole powoli robic kazda czesc dokladnie niz na szybko, tak jak moje poprzednie modele... No to tyle odemnie, czekam na komentarze. Pzdr Render Siatka
Napisano 21 Listopad 200519 l Narazie mało można powiedziec. Ale dla mnie jest ok czekam na dalsze postępy:) Powodzenia
Napisano 21 Listopad 200519 l Witam!! za gesto i widac ze sie troche gubisz bo jest trroche nie rowno :) w niektorych miejscach nie potrzebnie dales egres :) ale i tak ladnie jest :) pozdro
Napisano 11 Grudzień 200519 l Dla mnie jest spoko troszke śatka za gesta ale poprawna czekam na dalsze rendery:)
Napisano 11 Grudzień 200519 l to jak juz tyle masz to zrob monaro - bo prawie identyczne ale jednak monaro ladniejsze :P
Napisano 13 Grudzień 200519 l Autor Mi bardziej podoba sie GTO, IMO ma ladniejszy grill i przedni zderzak, ale o gustach sie nie gesty... nie dyskutuje :),
Napisano 13 Grudzień 200519 l Siemka ;] Co do Twojej pracki Kr3tz 02: - przód nierówny dlatego, bo zderzak i grill są troche kanciaste... Zaokrąglij je troche... - Jak to ktoś już powiedział -> za gęsta siatka, ja na Twoim miejscu próbowałbym zrobić to od nowa. Wiem, że się napracowałeś, ale potem nie będziesz mógł się w siatce połapać, jak będą bugi. Powodzenia ;] Edit: Oponka pro :D
Napisano 14 Grudzień 200519 l Jak narazie jest nieźle super oponki mam nadzieje ze felgi będą równie fajne:)
Napisano 14 Grudzień 200519 l opona wogole nie podobna do tego modelu co podales Twoja jest taka ... kwadratowa (?) pozdrawiam