Kr3tz Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Witam! Po krotkiej przerwie wracam na forum z kolejnym modelem, jednym z moich ulubionych. Na razie malo, ale wole powoli robic kazda czesc dokladnie niz na szybko, tak jak moje poprzednie modele... No to tyle odemnie, czekam na komentarze. Pzdr Render Siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-RoX- Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Narazie mało można powiedziec. Ale dla mnie jest ok czekam na dalsze postępy:) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Witam!! za gesto i widac ze sie troche gubisz bo jest trroche nie rowno :) w niektorych miejscach nie potrzebnie dales egres :) ale i tak ladnie jest :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2005 Powolutku do celu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 Jak na razie to wygląda nieźle. Czekam na dalsze rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 przód nierówny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2005 Moglbys dokladniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Dla mnie jest spoko troszke śatka za gesta ale poprawna czekam na dalsze rendery:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 to jak juz tyle masz to zrob monaro - bo prawie identyczne ale jednak monaro ladniejsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 Mi bardziej podoba sie GTO, IMO ma ladniejszy grill i przedni zderzak, ale o gustach sie nie gesty... nie dyskutuje :), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 Dunlop Direzza DZ101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Opoona dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Opona bardzo dobra... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Siemka ;] Co do Twojej pracki Kr3tz 02: - przód nierówny dlatego, bo zderzak i grill są troche kanciaste... Zaokrąglij je troche... - Jak to ktoś już powiedział -> za gęsta siatka, ja na Twoim miejscu próbowałbym zrobić to od nowa. Wiem, że się napracowałeś, ale potem nie będziesz mógł się w siatce połapać, jak będą bugi. Powodzenia ;] Edit: Oponka pro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Jak narazie jest nieźle super oponki mam nadzieje ze felgi będą równie fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 opona wogole nie podobna do tego modelu co podales Twoja jest taka ... kwadratowa (?) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi