tobi_k Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Witam Po dłuższej przerwie powracam na forum. Zaczałem modelować samochód który mi się bardzo podoba BMW Z4, z tego co widzialem to nie było go jeszcze na forum. Jest to wersja cabrio więc bedzie całe wnętrze. Wiem ze jest jeszce parę błędów, ale ten samochód sprawia trochę problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 poki co ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 No glupio. Nie ma sie do czego przyczepic. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 Mały update przed snem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 No glupio. Nie ma sie do czego przyczepic. :( jest jest ale nie bede cham i nie powiem :) narazie ladnie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 Nielot, właśnie po to jest WIP żeby wytykać błędy. Wiec bede wdzięczny za zaznaczenie tych błędów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 ok niech ci bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 piekny samochodzik :) narazie jest ok, tylko jedna prosba nie zespuj go ;) jest jednym z moich ulubionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi