Pogo Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 czy istnieje mozliwość żeby backfacy były widoczne jeśli tak to prosze o info jak tego dokonac w maxie 5 (krok po kroku gdzie co należy kliknąć)
pabulo Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 moze jeszcz przyjechac do ciebie i ci zrobic? [lol2] co masz na mysli jakos backfacy?
VGT Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 hmmm... tak sobie strzele, że może backface to \"lewa\" strona face\'a - wtedy wystarczy 2 sided w materiale włączyć. ale tak sobi strzeliłem wiec może pudło [yes]
Pogo Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 TRAFIŁEŚ a ja nadal nie wiem gdzie to jest ale teraz już przynajmniej wiem czego szukać...
cochise Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 To jest w opcjach materialu w pierwszej zakladce.
pabulo Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 oki no jesi chodzi o to to masz 2 mozliwosci: albo dajesz material 2sided (w edytorze materialow w rolecie shader basic parameters) albo po kliknieciu prawym klawiszem na obiekt wchodzisz do properties i wylaczas backface cull
Rekomendowane odpowiedzi