Napisano 18 Lipiec 200321 l panie i panowie! przedstawiam moj debiut! w maxie dzialam jakis roczek ale od czasu do czasu bo nie mam czasu... [urwanie glowy] pracka powstala jakies pol roku temu i teraz wiele rzeczy bym zmienil... niestety textury juz mi sie gdzies zapodzialy.... moze kiedys... [co?][co?][co?] oceniajcie! ([boje się])
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor kurde cos sie nie umiescilo... niezle sie zaczyna jak na debiut....[boje się][boje się][boje się]
Napisano 18 Lipiec 200321 l Zrób trochę większy render bo trochę mało widać. Ale z tego co widzę to całkiem niezłe:D
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor render mialem na szczescie wiekszy tylko nie chcial mi wejcs i go zmniejszylem. (poza tym moim sekretem jest pokazywac jak najmniejsze rendery zeby nic nie bylo widac- nikt sie do niczego nie przyczepi... [piwo]) oto wieksze wersja (nie czepiajcie sie tych drzwi fioletowych bo to nie byl finalny render- tamten mi sie gdzies zapodzial... :( a na tym mi texturke gdzies zzarlo)
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor kurde, czy ktos ma pewny sposob na zamieszczanie jpgow? moj mial 63 kb i nie wszedl... moze teraz?
Napisano 18 Lipiec 200321 l no moze zle to nie jest :) ciekawy korytarz ale przyczepie sie do przeskalowywania niektorych elementow, jakos te krzesla dziwnie wyglodaja, nie wiem, wez linijke i pomiez sobie stosunek krzesla do drzwi, tak samo kaloryfer, jest za maly w porownaniu do wielkosci okna, okno jest za to za blisko podlogi, tak jakos to wszysko troceh dziwnie wygloda, jazeniowki zakrotkie :d i przy okazji jakas mape cieni ustawiles smieszna chyba ;d
Napisano 18 Lipiec 200321 l Bardzo ładnie to wygląda. Ładnie z palstycznego punktu widzenia, charmonia, oświetlenie, kompozycja. Bardzo ładne.
Napisano 18 Lipiec 200321 l Jak na pierwszy raz to calkiem niezle, tylko nastepnym razem tworz cos nowego a nie kopjuj prac (w tym przypadku Johannesa Schlorb\'a).
Napisano 18 Lipiec 200321 l Już chciałem cię pochwalić ale za to że skopiowałeś prackę kogoś niiego dostajesz[boks]vzdenerwowany]
Napisano 18 Lipiec 200321 l kompletnie nie mogę zrozumiec co robi jakies światło w dolnych rogach przy scianach jęsli gdzieś ma wychodzic jakieś śiwatło dołem to raczje spod drzwi a nie spod ścian... (a pod drzwiami już tego nie ma)
Napisano 18 Lipiec 200321 l Moim zdaniem kazdy moze sobie kopiowac czyjes prace chociaby po to zeby sie sprawdzic czy uda sie powtorzyc taki efekt, tym bardziej jezeli jest sie poczatkujacym. Nie ma w tym nic zlego poki nie czerpie sie korzysci jakichkolwiek z tychze prac.
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor ej, no nie bijcie!!!:(:( czy to zle ze probowalem jak najlepiej odwzorowac pracke jakiegos mastera? czy faktycznie uwazacie ze jest to godne nagany? jak na razie sie ucze i mysle ze czerpanie wzorcow z dobrych przykladow chyba nie jest zle. :|:|:| poza tym moja pracka nie jest nawet w polowie tak dobra jak pracka tamtego pana... strasznie mi sie spodobaly swiatla padajace z okna na sciane, noi w ogole pracka jest extra. niestety musze jeszcze troche pocwiczyc chyba zeby mnie mozna bylo oskarzac o kopiowanie.... :(:(:(
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor odp do pogo (extra ksywka, hehe): to swiatlo na dole to nie jest swiatlo tylko listwy przypodlogowe... no moze troche nie wyszly ;)
Napisano 18 Lipiec 200321 l hmm to nie mogles sovbie w sieci nalesc jakas fotke i na podstawie jej robic pracek??? pozdr
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor no skoro nie chcecie oceniac tej pracki to mozecie ocenic inna: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5370 [yes][yes][yes]