Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Na wstepie zaznaczam... pracowalem ze zdjeciami (4/5... posklejanych fotek). Szczerze mowiac, jestem przeciwnikiem tego typu zabiegow, ale... jeszcze sie tak nie bawilem, wiec czemu nie? ;P Nie mam tabletu... wiec prace "od zera" zajmuja wiecej czasu niz mam cierpliwosci ;P.

cokolwiek1da.jpg

Hmm.. tak wlasnie zauwazylem, ze strasznie ciemne ... PS'ie mam chyba inne ustawienia niz w windzie.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 996
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajnie, gdyby to było namalowane to dał bym 8.5/10

Napisano
  • Autor

Wlasciwie... to ze zdjec zostalo hmmm oko, jedna zaslona, dol okna ( ... no tu sie nie wysililem ;P wlasciwie tylko dalem cienie, kolor i troche ksztalt zmienilem) i "ogolny ksztalt" reki.

Ale tak... zdjecia to zdjecia ;). Dlatego nie lubie tego typu zabiegow. Rozleniwia... i uwstecznia - bo pracuje sie juz z "gotowymi" brylami. A zabawa swiatlem... jakies detale i kompozycja... to juz kosmetyka ;).

Pozdrawiam

Napisano

no ja tez nie dokonca rozumiem ustawienie poszczegolnych elementow na obrazku...

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze ;)

Hmmm nie rozumiecie? To nie dobrze... to znaczy, ze praca jest kiepska ;P. Ja niestety wszystko widze, ale chyba nic w tym dziwnego, jesli to ja jestem tam za oknem (po paru operacjach "plastycznych" ;P).

Tak czy inaczej, niewiele jest do napisania... wiec napisze ;P. Reka... skad sie bierze? Otoz owa reka "przechodzi" przez szybe ;) ( jak w Ring'u z telewizora ;P). I w brew pozorom relacja reka - reszta postaci - jest prawidlowa, bo to jedno zdjecie szerokim katem i pewnie dlatego reszta nie pasuje ;P. Oczywiscie jest to okno... po prawej/lewej zaslony, na dole kawalek okna z drugiego pokoju;P, w oknie "gdzies tam" widac swiatla z innych budynkow... co jest wlasciwie malo prawdopoodbne, patrzac przez okna z tego miejsca, chyba, ze budynki bylyby strasznie wysokie ;P.

Jest pare bledow oswietlenia... moze dlatego praca jest malo "klarowna", np. prawa zaslona to mirror lewe, z drobna modyfikacja. I takie tam "pierdoly".

Ale.. jak juz pisalem na poczatku, ta praca to "tylko tak". Zeby sprawdzic co mozna zrobic w 2/3h podczas nudnego wieczoru z aparatem i myszka ;).

Pozdrawiam