Gość skit Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Moje boje w vray. Prosze o konstruktywna krytyke:)
xeav Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 ogólnie nieźle, tylko położenie kamery mi się nie podoba :]
RA Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Podloga mogla by choc troszke odbijac szafki itd. :)
MaGuu Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 bump na terakocie wygląda jakos tak.....:P reszta fajna :) Edi: Kolor zasłon też mi nie lezy
AGmakonts Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 no ja powiem tak jets to miłe dla oka ale w ogóle nie fotorealistyczne, nie wiem czy proporcje nie są skopane ale może to wina kamery
polka dot Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 kafelki, kwiatek i lampa pierwsza fajnie :)
piotrek Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 generalnie bardzo fajnie, tylko niektóre shadery trochę dziwne - podłoga, porcelana, zasłony
mkk3a Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 fajny kalendarz, mam taki sam tylko mogłeś wrzucić karte z listopada a nie października ;) jeśli już mam sie do czegos przyczepić, to powiem że ścierki i zasłony troche nienaturalnie się układają. dziwny okap - mogłeś dać jakiś metallik. bardzo ładne roślinki
Pierzak Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Zarówka mi nie pasuje sproboj jakby wygladala biala żarówka najlepiej energoszczedna 8). Kanty blatu stolu wydaja kanciaste. Zaokraglenie nie wyglada gładko. Poza tym wszystko gra.zastanawiajacy jest material na kuchence. bo nigdy nie widzialem matowej kuchenki i piekarnika, to samo okap. Chyba powinny miec troche refleksów lub speculara.
Kuciel Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 nie pasuje mi zarowka, firanki i ujecie, pozatym calkiem przyjemnie :)
Gość skit Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 nie pasuje mi zarowka dlaczego??? zastanawiajacy jest material na kuchence. bo nigdy nie widzialem matowej kuchenki i piekarnika, to samo okap No fakt, materiał miałbyc z zalozenia matowy, ale takie kuchnki chyba rzeczywiscie nie istnieja. tylko mogłeś wrzucić karte z listopada a nie października ;) ta z pazdZiernika miala ladniejszy rysunek :) bardzo ładne roślinki dzieki tylko niektóre shadery trochę dziwne - podłoga, porcelana, zasłony Hmm, nie mialem pomyslu na shadera dla zaslon....dalem lekkiego refracta z IOR na 1 + Fallof w diffuse, jesli macie lepsze pomysl to chetnie poslucham. nie wiem czy proporcje nie są skopane Wszystkie proporcje sa albo z projektu domu, ew. z aktalogów producentów mebli i sprzetu Podloga mogla by choc troszke odbijac szafki To sa plytki antyposlizgowe wyprodukowane przez ceramike opoczno, plytki scien ne moglyby za to odbikjac, ale madry polak po szkodzie:) tylko położenie kamery mi się nie podoba :] a co nie takk z ta kamerka?
Winkiel Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 brak cokołu przy podłdze, przez to troszke nie trzyma proporcji
Rekomendowane odpowiedzi