xeav Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Nowe videotutki :] GI Modeling [download] [dvd] [download] [dvd] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 zapomniałes napisać ze dotyczy mayi i co najważniejsze - wymaga pktów które wczesnej należy zdobyć w serwisie etc. na przyszłośc dodaj jakis opis - taka uwaga na przyszłośc. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 a gdzies cos na maxa wszystko oprocz maxa :((!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelman Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 Chyba pora zabrać się za poznanie sofciku maya:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 XEAV Extra ze podales ten link, zawsze sie przyda wiecej plyt DVD ;)) co prawda nie pracuje w May'i ale kto wie... ;)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 a gdzies cos na maxa wszystko oprocz maxa :((!!! Przynajmniej pewna odmiana :p Chyba pora zabrać się za poznanie sofciku maya:) Fakt faktem. A tak do rzeczy, to o czym mówi hindus? Aby to ściągnąć, trzeba mieć punkty? Pytam, ponieważ nie chce mi się już dziś obczajać. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 jak dobrze pamietam to te pkt trzeba kupic :) wiec to nie jest free :) tylko chyba pierwsza czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 tylko chyba pierwsza czesc po zarejestrowaniu dostajemy jakąś tam ilość pktów, więć można sobie utworzyć parę kont i ściągnąć cały film :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 po zarejestrowaniu dostajemy jakąś tam ilość pktów, więć można sobie utworzyć parę kont i ściągnąć cały film :] ile 2pkt?? i napewno calego filu nie sciagniesz tylko gora 2 czesci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 ależ to nie legalne ;) nielot - nie - 0.1pkt - trzeba 5pkt zeby sciagnac jeden malutki jednominutowy tutek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 hindus-->ale i tak calego filu nie sciagniesz za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 nielot ale ja go wogóle nie potrzebuje - ja nie maya user :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 hehee ja wiem to tak jak i ja :) ale to tak ogolnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 W takim razie nawet nie zaprzątam sobie tym głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Normalnie ludzie kupuja a my polacy to juz kombinujemy jak za darmo to sciagnac:P nieladnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi