wizz Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Nom mam taką głowe :D troche byłem w szoku jak zobaczyłem w statsach ile to ma poly ( 666 ) szatańska liczba no ale co poradze ;] wire Mam jeszcze pytanie do was, jak mam wymodelować ucho ? mam robić taki zarys tylko ucha czy ten srodek tez tak prowizorycznie robić ? moze macie jakiś przykład to byłbym wdzięczny :]
darkelf Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 ja sie obawiam ze to ma tyle poligonow. cokolwiek ucieloby sie troche tu i owdzie. ucho zrob mu jednak cale jak juz sie w taki detal bawisz. ogolnie podobne toto do czlowieka jakiegos wiec pozdro :)
nielot007 Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 a ja mam pytanie jak to mozliwe ze ty masz ta siatke 3 razy gestsza od mojej a masz tylko 666 a ja mam 3 :( wtf?? b.fajjnie :)
Hatred Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 BO TAM SA 4 SIDED VERTICLES KTORE SA LICZONE PO 2XTRIANGLE WIEC TRIANGLI JEST TROCHE WIECEJ :) chyba bardziej chodzilo o magiczna liczbe 666 :)
Kruku Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Nono model twarzy fajny b.realistyczny (jak narazie) masz zamiar wymodelować całą postać ? czy tylko ćwiczysz detal twarzy :]
Rekomendowane odpowiedzi