DIDI Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 no to moja 3 praca i tyle nadal czekam na uwagi z gory dziekuje tylko bez miesa:D hmmmm nowe renderki nie wiem jak wyszly ale nowe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Ładne ale niebieskie liście wyglądają jakby były z jakiegos niebieskiego metalu. Model świetny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 ajj też miałem zajawkę na reflecta i falloffa no ale na kwiatkach to przesada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 ten pomarańczowy psuje IMO kompozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Heh szklane kwiaty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 wedłóg mnie kwiatek innego koloru ożywia całą kompozyje, choć ten kolor żeczywiście nie pasuje. Różowy by się raczej lepiej komponował (bez skojarzeń) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 no pomarancz fajny:p...ale szklane kwiaty?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIDI Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2005 no a co To huta jaroslaw odlala je ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 miło sie patrzy :) fajnie wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Pewnie teraz trzaskasz coś nowego i znacznie lepszego ale juz to jest całkiem fajne. Powodzenia w daleszej nauce! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIDI Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2005 hmmm czy ja iwem czy lepszego:D cos tam robie neidlugo pewnei tu dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi