Napisano 19 Lipiec 200321 l Zamieszczam jeszcze jedna moja prace, troszke starsza od swej poprzedniczki, mam nadzieje ze sie spodoba[spox]
Napisano 19 Lipiec 200321 l Autor wysyłam i wysyłąm i nic nie dochodzi[gafa] mała poprawka jeszcze raz teraz musi sie udać:)
Napisano 19 Lipiec 200321 l Nie, nie sam, to sprawka zaczarowanego olowka, pewnikiem:) jest ok. wypieszczone, az za bardzo, niezle, dwa dobre debiuty, w przeciagu 2 dni - rewelacja. Ogolnie masz spore morzliwosci, dawaj wiecej.
Napisano 20 Lipiec 200321 l Hi, Ooo, bardzo mi się podoba! Heh, dałeś prace w tak krótkim odstępie że musiałem podmienić linki-obrazkowe na głównej stronie.... Super!
Napisano 20 Lipiec 200321 l Autor Postaram sie niedlugo wymodeloqwać smoka w 3ds i zobaczymy jak wyjdzie:)Prosze o cierpliwość[uczeń]
Napisano 20 Lipiec 200321 l Jest to mój pierwszy post w 2D. Twoja praca jest po prostu genialna. Wyrazy szacunku!
Napisano 20 Lipiec 200321 l oj podoba mi sie i to bardzo i czekam na te prace w 3d, bo tak juz obiecujesz z drugą pracą. jak beda tak rewelacyjne jak rysunki to jest na co czekać.
Napisano 21 Lipiec 200321 l Piękne tyen rysunek - nie tylko wykonanie ale i postać :D:D:D:D:D Bardzo ładnie poraqdziłeś sobie z światłocieniem :D:D cool Giorgione