Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po zainstalowaniu maxa5 wyskakuje mi error o treści: "a component of the software license is not available. The program will exit. [Code1]"

Wszelkie formalnosci odnośnie rejestracji dopełniłem jak w instrukcji.

Jednak niezawsze wywala mnie na samym początku. Instalowałem go juz kilka razy, zdarzało mu się odpalić, tyle że problem pojawiał się w innym miejscu a mianowicie w momencie kiedy chciałem wybrać teksturę, program automatycznie się wyłącza...Proszę Was o pomoc.

gg:4041324

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Wywaliłem wszystkie smieci, pozostałości po wcześniejszych wersjach i w ten sposób

wyeliminowałem problem pierwszy(błąd na początku). Pozostaje problem z teksturami. Kiedy chcę załadować jakąkolwiek teksturę(bitmap) program się wyłącza. Nie wiem co robić...?:/

Napisano
  • Autor

Mam 512MB ramu. Nawet jeśli chcę załadowac przykładowe, małe jpg z maxa to mnie wywala.:/

Napisano

W takim wypadku problem może stwarzać... wszystko, ja na pierwszym miejscu zaktualizowałbym stery od grafiki.

Napisano

tak jak mówi streaker problem może stwarać wszystko, u mnie np w linuxie problem stwarzał przegrzewający się dysk gdy nagrywałem cd, co ma napęd cdwr do hd nie wiem ale cóż :]