Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A więc to jest Audi A8 nie jest doskonały ale mysle ze ogólnie przypomina audi. Jest wybrakowany ale juz nie chce mi sie grzebać przy tym i daje to co mam.

31av.jpg

59xq.jpg

109zw.jpg

61ub.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

widze ze robisz model za modelem i poki co ten jest zdecydowanie najlepszym twoim modelem..podoba mi sie nawet bez szczegolow..tylko pomyslal bym na twoim miejscu nad jakims studyjnym renderem:)

Napisano

Model wygląda bardzo dobrze. Może jeszcze kilka poprawek w szczelinach + kilka drobnych szlifów i będzie cacy. Oświetlenie troszeńkę przygaszone, może warto coś z tym zrobić. Powodzenia w dalszej pracy.

Napisano

Ok. Dzięki za komentarze. w sumie widzałem moją prace u kolegi i rzeczywiscie wszystko wyglądze troche niewyraźne. U mnie natomiast jest ok no moze nie super ale jakoś lepiej. Juz ktoś kiedyś pisał ze na innych monitorach są różnice zapewne tez związane z ustawień wyświetlania lub innych rzeczy nie bede wnikał w szeczuły bo nie znam sie na tym:)

Napisano

nie no nie przesadzajcie, model nie jest taki dobry jak wam sie wydaje, nie wiem jak ci sie udało to zrobić ale prawie żadna część nie jest w zupełności zgodna z oryginałem, wiem co mówie bo właśnie robię identyczny w rhino i zdjęć to ja już się naoglądałem do bólu,model jest strasznie trudny do zrobienia w nurbsach, może nie widać tego od razu ale brak tam hmm jak to nazwać... "ciągłości linii"

ale i tak jest nieźle :)

Napisano

luisam. A czy ja napisałem ze model jest zgodny z orinałem??.NIE ale przypomina audi a 8 i to mi wystarczy. Zrób swój model audi a 8. zobacze i pochwale lub nie.A poza tym nie mam takiego mocnego kompa zeby bawić sie w szczegóły dlatego wygląda to jak wygląda.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności