Euzebi Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 A więc to jest Audi A8 nie jest doskonały ale mysle ze ogólnie przypomina audi. Jest wybrakowany ale juz nie chce mi sie grzebać przy tym i daje to co mam.
polka dot Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 model jest ładny ale brakuje detali.. szkoda żeby się zmarnował to może daj model i ktoś go dokończy :D
miwt Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 widze ze robisz model za modelem i poki co ten jest zdecydowanie najlepszym twoim modelem..podoba mi sie nawet bez szczegolow..tylko pomyslal bym na twoim miejscu nad jakims studyjnym renderem:)
maras Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Coraz lepiej sobie radzisz. Model całkiem fajny, szkoda że render nienajlepiej wypadł. Pracuj dalej bo widać spory progres.
Gedeon Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Mnie także się model podoba. Oświetlenie może być...
Remedy Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 Model wygląda bardzo dobrze. Może jeszcze kilka poprawek w szczelinach + kilka drobnych szlifów i będzie cacy. Oświetlenie troszeńkę przygaszone, może warto coś z tym zrobić. Powodzenia w dalszej pracy.
powelt Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Fajnie:) Musze sieteż zabrać do porzadku za jakiś realny model:)
Euzebi Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Napisano 13 Grudzień 2005 Ok. Dzięki za komentarze. w sumie widzałem moją prace u kolegi i rzeczywiscie wszystko wyglądze troche niewyraźne. U mnie natomiast jest ok no moze nie super ale jakoś lepiej. Juz ktoś kiedyś pisał ze na innych monitorach są różnice zapewne tez związane z ustawień wyświetlania lub innych rzeczy nie bede wnikał w szeczuły bo nie znam sie na tym:)
Diesel Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 Model zawalisty tylko troszke rendery leżą......... no i te materiały..........:/
luisam Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 nie no nie przesadzajcie, model nie jest taki dobry jak wam sie wydaje, nie wiem jak ci sie udało to zrobić ale prawie żadna część nie jest w zupełności zgodna z oryginałem, wiem co mówie bo właśnie robię identyczny w rhino i zdjęć to ja już się naoglądałem do bólu,model jest strasznie trudny do zrobienia w nurbsach, może nie widać tego od razu ale brak tam hmm jak to nazwać... "ciągłości linii" ale i tak jest nieźle :)
Euzebi Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Napisano 20 Grudzień 2005 luisam. A czy ja napisałem ze model jest zgodny z orinałem??.NIE ale przypomina audi a 8 i to mi wystarczy. Zrób swój model audi a 8. zobacze i pochwale lub nie.A poza tym nie mam takiego mocnego kompa zeby bawić sie w szczegóły dlatego wygląda to jak wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi