Napisano 6 Grudzień 200519 l sorry ze pisze post bo wiem ze takowy istnieje juz na forum lecz nie moge go za nic w swiecie znalezc :/ a mianowicie chodzi mi o tutka do strony gdzie pokazano jak z mapy 2d uzyskac mape 3d (np kostka brukowa nie jest plaska tylko czesc zostaje uwypuklona, same kostki, a laczenia zostaja nizej) :P uff mam nadzieje ze mnie nie zjecie :)
Napisano 6 Grudzień 200519 l Autor tak ale chodzi mi o tutka do ang strony gdzie byly pokazane mapy a raczej ich przygotowania i w ogole ;) na forum szukalem i lipa :/
Napisano 7 Grudzień 200519 l Mapy przygotowujesz w jakimkolwiek programie do 2d. Np. Photoshop. Są one w skali szarości (jeżeli będą kolory, to też będzie działać).
Napisano 7 Grudzień 200519 l Autor no ale mowie byla stronka i tam byly jakies mapki przygotowane dokladnie trzy i laczone w jedna calosc dawaly swietny efekt (jedna byla jakos na zielono z tego co pamietam) ok jak nikt nie pamieta to moznaby wyrzucic ten watek dzieki za pomoc 4all
Napisano 7 Grudzień 200519 l Autor chodzi ci może o normal mapy ze zdjęć? wszystko by bylo all right gdybym wiedzial co to normal mapy ze zdjec :)) z maxem sie zmagam od kilku tygodni takze wiecie :P
Napisano 8 Grudzień 200519 l to było chyba to gdzie robił displejsa z orzeszków ale nie pamiętam tego adresu :D pewnie macie.