Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

miwt: heheh no kurde - musisz mi jakoś dać autograf :P naprawde super, niepozorne ale ma coś przyciągającego w sobie.

kome: a Ty potrafisz samochody tworzyć? Chcialbym zobaczyć jak rysujesz w artPadzie... napewno też ciekawie a i przy okazji wspomożesz ten temat :-)

Napisano

Meetal: bardzo fajna twarz, przypomina mi Osame bin Ladena ;d

Kome: hehe no no widać że wiesz jak autka malować... to teraz mam prośbe - narysuj jakieś autko na papierze oczywiście jak bedzie ci sie chcialo bo ja niechce cie zmuszać - przynajmniej tak to wygląda :?

tRADEmARK: czachy to twoja specjalność - świetna jest

pozdro

Napisano

no widze ze watek sie przyjal:D

dino-e tam zdaje ci sie:p

Marduk-za duzo filmow akcji:D

Meetal-Osame mi przypomina :)

Kome-ocza nie wierze:o ze ty autko rysujesz...czyzby jakies bmw?;)

tRADeMARK-fajne tylko cien bylby inny:p

Napisano

RA tamten link to to samo, poprostu przenioslem go do odpowiedniego dzialu :P

miwt dopiero raczkuje w artpadzie, a skoro juz zauwazyles to powiem ci ze cienie sa moja najslabsza strona :)

Napisano

hihi no miało być bmw stąd ten wlot. dodam ze to moje pierwsze w życiu było 2d i jakie kolwiek starcie z walorem, nawet na kartce zawsze tylko kreski więc taka kicha, dzisiaj miałem 1-sze zajęcia z waloru więc jakąś tam teorię zdobyłem i będzie lepiej :)

RA - haha ;D

Dino - jak powstanie coś fajnego to pokaże a póki co to proś miwta :)

Napisano

hmm ja opóźnienia mam tylko pod koniec pracy...

Poza tym jestem lekko przyzwyczajony bo komputer mam nie za szybki a w photoshopie na duzych rozdzielczościach pracuje...

Napisano

FAjne to przejście...ja postanowiłem też cos stworzyć. Rzeby ćwiczyc w ps nie mam czasu ale taki szybki artpadzik:) Dodam że to pierwsza moja styczność z tworzeniem na kompie (zawsze tylko rysowałem) no i z kolorami:) Nawed o perspektywie pod koniec zapomniałem. Jak oceniacie?

http://artpad.art.com/?ire6wnoq24o

Napisano

golum: no ekhm ekhm... bardzo fajny pomysl z tym budynkiem szklanym ale przydaloby sie wiecej detali, znaczy chodzi mi o to aby to bylo dokladniejsze... ale pozatym to spoko

Napisano

ej no ale dobrze ci idzie - chodzi mi tylko od większą precyzje... fajnie to potem wygląda jako calość... no ale tak też może być przeciez;d

Napisano

nie no...nie jest źle, każdy inaczej interprtuje różne persony [hehe] dobrze ze nie zrobiłeś czerwonego oka, bo papa jako terminator to była by przesada