kondrad Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 http://www.ksol.pl/radiator-wentylatorem-pentagram-freezone-alcu-p-1267.html?osCsid=698faefe7f696625c709bd01cad105b6 mam pytanie jaką mam gwarancje ze on mi sie zmiesci w obudowie ?? :) no bo teoretycznie to jest znormalizowane ale mam mało miejsca miedzy zasilaczem a prockiem na oko wyglada ze sie nie zmiesci ale...????
piotrek Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 Możesz poszukać w necie info lub komentarzy ludzi, którzy mają taką samą płytę. Ew. możesz zamówić i zawsze masz 10 dni na zwrot towaru...
1084 Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 Powinien się zmieścić. Mam podobny (wersja miedziana) na płycie MSI k7n2 Delta-L, w obudowie Chieftec Dragon co prawda ale ten wiatrak nie jest taki duzy jak by sie moglo przypuszczac;) Jaka masz plyte?
kondrad Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Napisano 9 Grudzień 2005 taką samą jak ty :) tylko nie wiem jaką mam obudowe....
krzysioo Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Gwarancji to nie masz żadnej :) Ale powinien się zmieścić, najlepiej to weź linijkę i sprawdź.
Rekomendowane odpowiedzi