Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich uczestnikow nowego wydania bitwy. Niestety nie dane mi bylo ukonczyc pracy na poprzednia bitwe, niemniej jednak tym razem postaram sie dociagnac projekt do konca:D Tematem mojej pracy bedzie mrowka (powiedzmy- przynajmniej cos co bedzie przypominalo mrowke). Pierwowzorem mojego owada jest mrowka o wdziecznie brzmiacej nazwie Polyrhachis lamellidens. Ponizej znajduja sie przykladowe zdjecia. Oczywiscie efekt koncowy bedzie dosc znacznie odbiegal od tego co widac ponizej- zaplanowalem pare \'usprawnien\' majacych nadac mojemu robalowi bardziej \'medialny wyglad\' ;) A wiec do roboty!

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

to by bylo na razie tyle. gdyby ktos mial jakiekolwiek sugestie- chetnie wyslucham. Poki co poszukuje jakis dobrych referencji ze zblizeniami glowy i odnoz. Gdyby ktos posiadal takowe to bede wdzieczny za ich umieszczenie. pozdrawiam

Napisano

no fakt- tulow ma bardzo gesta siatke- ale to jest wymog uzywania deform painta (ktorego mozliwosci postanowilem wykorzystac w tej bitwie). Przy okazji- BIG thx Adamkos za pluga[piwo]. Ale spokojnie- jak uzyskam interesujace mnie szczegoly to potem wrzuce multiresa zeby troche odciazyc kompa:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności