Busiu Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 Dawno mnie tu niebyło.. Pracuje nad przedstawieniem martwej natury ale nie pędzlem lecz narzędziami w Cinemie 4d. Własnie załozyłem juz texturki, renderek taki juz prawie koncowy, ale chciałem sięgnąć opini fachowców. Co zmienić ? Koncept: http://www.beskid.com/art-pologne/image/pankiewicz/Martwa%20natura%20z%20owocami.jpg Dobra, render z kolorami podrzuce zaraz bo moe centrum dowodzenia, jest strasznie wolne, narazie rzucam render z początku
Busiu Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Napisano 10 Grudzień 2005 http://img234.imageshack.us/img234/7564/martwanatura17lt.jpg render finalny
wizz Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 ładnie choć powiem ci że texturki raczej słabe
RA Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 Ale dlugi WIP. ;) Finalny render nie oddaje tego klimatu co koncept, niestety. Jest tez troche malo realistyczny. Odnosnie konceptu: kolory moze i miejscami ladne, ale perspektywa jest zaburzona. Koncept nie jest zbyt ciekawy. :/ Sprobuj troche ozywic ten render i co najwazniejsze upakuj wszystkie przedmioty troche blizej siebie, i popraw niektore obiekty, np. te miski za butelka. pozdrawiam
wooka Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 Po pierwsze daj jakies bardziej konkretne swiatlo. Nie musisz uzywac hdrek zeby bylo realistycznie. Ja bym zrobil imitacje pomiszczenia z oknem (badz kilkoma) zeby bylo ladne odbicia, dal jakies boczne oswietlenie zeby to ozylo, bo narazie to jest bardzo plaskie i nie wyrazne. :) pozdr
Huter Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Tylko modele mi się podobają ... tylko modele ;( ... choć uchwyt koszyka jakiś dziwny ...
JmTm00 Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 fakt, swiatło tutaj naprawde wiele moze zdziałac, pokombinuj w tym temacie...
Busiu Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Napisano 11 Grudzień 2005 zięki za opinie jutro pokombinuje, napewno połowa tex odpada, uzyłem w niektórych shederó a to był błąd :/. 2 rzecz to render... chciałem uzyskac klimat kolorowy cos jak na obrazie dlatego nierealnośc sceny... pozmieniam co sie da.. jest tego troche.
Rekomendowane odpowiedzi