Napisano 21 Lipiec 200321 l Jeszcze jedna praca wykonana w okresie mniej więcej dwóch swych poprzedniczek z granicą błędu do roku:)Obraz ten umieściłem na ścianie screenshota zamieszczonego w dziale Finished Works (Ejszent Tunel).Bardzo prosze o opinie:)
Napisano 21 Lipiec 200321 l Dobre, co tu durzo gadac, swietne, az szkoda ze na tej scianie nie wiele widac, bo obrazek durzo fajniejszy niz render. Te krasnoludowe mordy sliczniuchne sa poprostu.
Napisano 22 Lipiec 200321 l Hehe... Ten prawy link obrazkowy to ty chyba dostaniesz pod stałą dzierżawę :>... Naprawdę super pracka.
Napisano 22 Lipiec 200321 l Super:).Cikawe jest to ze kazde twoje dzielo jest lepsze od poprzednika:) a ty mowisz ze dajasz coraz starsze:).Moze tak jak Van Gogh kiedy byles mlodszy malowales fotorealistycznie a w miare upluwu czasu zmieniasz styl na prostrzy aczkolwiek nie gorszy:).To tak tylko IMHO. [soczek]
Napisano 22 Lipiec 200321 l Warhammer cool :) cóż jestem pod kur...skim wrażeniem :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 22 Lipiec 200321 l Nie no bardzo fajne - a szczególnie klimacik panujący na obrazku - i te fajne miny krasnoludów. GIT! Giorgione
Napisano 22 Lipiec 200321 l po prostu super :) mlot narysowany po mistrzowsku (reszta zreszta tez ) :D
Napisano 22 Lipiec 200321 l Autor Dzieki za pochlebne opinie[spox]Mam nadzieje ze przyszle prace tez beda sie podobac, a z tym linkiem Gotham to nie jest glupi pomysl:D Szczerze, po raz pierwszy widze swoja robote w necie i moge uslyszec cudze opinie, nie tylko z kregu przyjaciół.Dzieki raz jeszcze:) Obiecywalem smoka w 3d, wiec ostro jade zeby was nie zawiezc/sc:) [dresik]
Napisano 22 Lipiec 200321 l Taka drobna uwaga na marginesie. Załatw URL (jakiś darmowy sait) dla swojego avatara bo go nie widzimy :/