laserpl Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 Witam Prosze o pomoc przy uruchomieniu Softimage Xsi 5.0 nie wiem jak go wlaczyc a wszystko zainstalowalem HELP ME!!
_michal Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 eee u mnie start -> wszystkie programy -> softimage products -> i tam jest link ;) a poważnie, jaką masz wersję, jaki problem?
laserpl Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Napisano 12 Grudzień 2005 wersje mam soft image xsi 5.0 ale nie wiem jak wlaczyc ten program pisze cos o licencji czy cos w tym stylu license failure. A opcje po zainstalowaniu mam takie softimage product ->softimage xsi 5.0 ->documentation,command prompt,filpbook,setup,user tools,xsi advanced,xsi essentials,xsicab nie wiem co mam zrobic bo co nacisne to nie chodzi
_michal Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 SPM server zainstalowałeś? Jeszcze moższ potrzebować kartę sieciową
laserpl Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Napisano 12 Grudzień 2005 juz dziala problem byl chyba z tym serwerem bo sie burzyl cos o licencje ale juz wszystko ok wielkie dzieki!!, a mam jeszcze 1 pytanko czy jest do tego wogole jakies spolszczenie , pewnie nie , a jakies linki znasz gdzie mozna poczytac cos o tym programie po polsku taki kurs nauczania bede wdzieczny pozdrawiam
_michal Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 a jak sie ma necika pod usb ? Nawet wtedy. Trzeba zainstalować taką fejkową katrtę sieciową, ale nie pamietam jak to szło, bo mam Fnd. czy jest do tego wogole jakies spolszczenie , pewnie nie , a jakies linki znasz gdzie mozna poczytac cos o tym programie po polsku taki kurs nauczania bede wdzieczny pozdrawiam nietsty nie znam. spolszczenia nie ma. a z angielskich to: http://www.xsibase.com, http://www.edharriss.com/
Simple_man Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Oki to ja jeszcze raz w tym temacie. Byłem na rozmowie w sprawie pracy w pewnej firmie i tam poproszono mnie o zapoznanie się z XSI. Ściągnełem z ich stonki triala ale mam problem, to nie działa. Mam ten sam komunikat naa temat licencii, czy to w ogóle chodzi bez sieciówki ?!?
Simple_man Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 No i odezwał się we mnie lamer, a co to takiego Dongiel???
Bzyku Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 to taki pierdolnik co sie wklada w USB i na czyms takim jest licencja robiona
Rekomendowane odpowiedzi